ся ше си кажа мойто детство и отношения с нашите:Начи от малък винаги ме е гледала само майка ми баща ми е пълен егоист и не го интересува нищо както и да е откакто са помня майка ми винаги ме е обсебвала с нейното внимание и никога не ме е оставяла да зимам сам решения даже не ми даваше до голяма възраст да си ибирам сам дрехите и ма е обвинявала ,че като не съм на нейното мнение начи съм егоист и боклук и т.н.Като бях по мъничък и ме забираше с нея на кафе разказваше на приятелките си ко съм праил вкъщи и ма излагаше пред тях големи срамове съм брал заради нея винаги така ма е тъпкала пък баща ми за нищо нехае де той само нетовите работи си знай и винаги като харесах някоя жена и се ми викаше тая е мн грозна нали и тва ма нараняваше щото аз нали харесвах , ама майка ми е кво да и кажа и до ден днешен са държи с мен като путио и аз кво да напрая винаги съм харесвал жени и съм имал чувства към тях ама винаги нещо отвътре ме е подтискало че харесвам момичета както и да е наскоро разбрах че съм гей и вече мъжете ме привличат сексуално и имам нужда да ме обича мъж.Ей така станах гейзер .Тва помня най ясно де може да има и други причини който още не са ми изплували на повърхноста.Четох някаде че един психоаналитик беше казал ,че хомосексуалноста е недоразвита хетеросексуалност та и аз съм на тва мнение ,че не можах да вода нормален хетеросексуален живот макар че си го имаше привличането между мен и момичетата ама на ей тва стана накрая