- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си намеря приятел?
На 15 съм и всички мои приятелки си имат приятели, с които си гукат заедноПроблема е, че ми е трудно да си намеря.Харесвам едно момче, но ми е трудно да му призная.Ами ако не ме харесва?Страх ме е да не ме отхвърлят.Досега съм имала една сериозна връзка...Моля, дайте съвети
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Когато - тогава. Като те е страх от отхвърляне, знaчи още не си готова.
..................
Давайте още съвети![]()
Защо ти е приятел , за да не изостанеш от връсничките ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
up....................................
Последно редактирано от Leticcia : 12-12-2011 на 11:53
uuuuuuupppppppppppp
Какво "up"? Рецепта ли искаш? Подробни указания? Любовна магия?
Каза ти човека - когато стане тогава. Когато срещнеш някого, с когото да се харесате взаимно. Когато сте пораснали достатъчно, за да не се червите от срам, а да си признаете чувствата.
Ако ще си търсиш гадже само за да не изоставаш от модата и приятелките - няма смисъл.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
добре, отказвам се, ще почакам още малко
Искаш да си мУдерна... ясно. Ам..купи си един размер по малък сутиен, няква по разкопчана ризка и топирана коса. И все някой батко ще се излъже да те вземе.
П.П. Ако е само за лашкането да не се чудиш. То и без това за друго не ставаш в момента.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
?????? ти занасяш ли ме????????
Не, просто се прави на мъж.
Факт е, че първото ти изречение не беше умно, защото излиза, че искаш приятел, понеже всички имат. Ако си си харесала някой конкретен, е друга бира вече.
*sarcasm tag*
Nope, сериозен съм като сутрешен махмурлук.
*/sarcasm tag*
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ако неможеш да си намериш приятел намери си приятелка която си няма гадже така няма да ти е толкова гадно !![]()
може би не съм се изразила правилно.Имах предвид, че съм си харесала някой, но ме е срам да го заговоря, а това, че всички имат беше просто много УмнУ
И кво ако не те харесва?Ще те изяде ли,всички ще ти се подиграват ли?Няма някаква формула,няма начин да разбереш дали някой те харесва освен ако не го питаш,не е нужно да е директно,говори повече с него и т.н. Ако не стане,здраве да е имаш време остави ги твоите приятели
>>DjBelev<<
Имай търпение....![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Много добре те разбирам!! Искаш си някой който да прегърнеш и дъха ти да спре за миг..
Съдбата ще ти отреди кога ще стане това. Може да е утре, но може и да е след няколко месеца.
Бъди търпелива..
А какви са ви отношенията с това момче? Обясни ни малко за него..
Ако сте по-близки.. просто му сподели по най-тактичния начин.. и не е срамно, дори е сладко!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Миии не мога да помогна !!
Последно редактирано от SkiCatA : 12-14-2011 на 15:07
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
![]()
![]()
..........
Елементарна си.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие