.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Виж сега, само защото приятелките ти си имат гаджета не означава че и ти трябва да имаш, за да не останеш по-назад. Всички ти казаха, че трябва да чакаш, така че чакай. Когато си готова, любовта сама ще дойде. Щом не идва, значи не си.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Голям фен Аватара на Leticcia
    доооообре
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Супер фен Аватара на elysunny
    stargasm

какво да ти кажа. многУ е готинко да си мУдерна ама няма смисъл. Щом те е страх да не те отхвърлят, значи наистина не си готова за приятел. И каква е била тая 'сериозна' връзка на 15 ?!?!
    Пък и сама се замисли, кой ще хареса такова елементарно момиче като теб, което отчаяно си търси гадже...
    Всичко с времето си.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Съдбата ще ти отреди кога ще стане това. Може да е утре, но може и да е след няколко месеца.
    А може и никога... Спрете с тия простотии, тва не е съдба, просто в един момент момиченцата порастват, спуква им се розовия балон и спират да са такива претенциозни скумрии.
    Има една много мъдра приказка за случая на авторката(пък и по принцип):"За да получиш нещо, които никога не си имал, трябва да направиш неща, които никога не си правил". Та и тя така. Като се осъзнае кво иска и що го иска, ще намери и начин да си материализира желанията.

@valdesbg може ли да си такъв смешник бе клепар такъв? Много си уборотен нещо с форумските ти "остроумни мнения" що на мене не ми се надъхаш ей така по улицата и не ми говориш някви такива глупости? Пред момичето си голяма сила нали? ПИКЛЬО! Еи такива като тебе много го обичам!

По темата: Изчакай все някой ще те хареса, просто още не му е дошло времето. Не се притеснявай!

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    ^ Тачноооо такаааа с лошоооооооооооо хахахахахаха ! Искам да има бой !
    ”The truth is written in blood”

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Отиваш на нос Калиакра с търнокоп, мотика,права лопата и металотърсач и почваш да търсиш.
    Не е въпроса да имаш приятел, просто защото останалите имат. Ако това ти е целта, просто вземи се откажи, нищо няма да излезе от следването на нечии стъпки.
    А за въпросния `убавец- ами на никой не му е приятно да го режат, ако наистина си на 15, а не на 11, знаеш какво да правиш.
    Успех, .. в случай, че не се получат нещата, грабвай лопата и пробвай идейката с Калиакра.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Емии щом харесваш момчето,защо не утидеш ии да му кажеш за чуствата си към него .. ??? кфо толкос страшно има?
    ESL !!!

Голям фен Аватара на Leticcia
    ...............................
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    У импулса гаджета колкото щеш.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Може да ти помогна!

На 15 съм и всички мои приятелки си имат приятели, с които си гукат заедно Проблема е, че ми е трудно да си намеря.Харесвам едно момче, но ми е трудно да му призная.Ами ако не ме харесва?Страх ме е да не ме отхвърлят.Досега съм имала една сериозна връзка...Моля, дайте съвети.

Значи сега най-добре е да пробваш и не се страхувай няма нищо страшно! Мен ме отхвърлиха и не се чувствах разочарован и ми опиши как се държи с теб!

Успех!!! Дано съм ти помогнал

Аз имам същия проблем почти всички момчета от моя клас имат гаджета аз-не.Харесвам си една от 1-ви клас но някак си е трудно!Сега нещо за мен за да разберете
    историята ми. Аз съм умен добре изглеждам на външен вид.Както и тя.
    Последно редактирано от Valeriymal : 01-26-2012 на 12:16 Причина: обърках

Мега фен Аватара на gummybear
    ще си намериш..всичко с времето си ; )

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Не се страхувай от това,че може да те отхвърли!Когато премине страха просто започни да дружиш повече с него и така..поне предполага,че ако не си му безразлична ще те хареса и ще си го покаже с времето..[=

"още мненияяяяя.." "upppppp" "uuuup" .. Всички мнения имат за цел да ти набият в главата само едно: Когато спреш да се тюхкаш, че нямаш приятел(не ми харесва думата гадже), ще започнеш да мислиш по-трезво/нормално - както искаш го кажи. Чак тогава би могла да се влюбиш и да си намериш някого. Това с "аа той е хубав... ама не съм го заговаряла и ме е сТрам да го заговоряяя.." са пълни лиготии. Или действаш или к*р.

Тва е.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от Leticcia Виж мнението
    може би не съм се изразила правилно.Имах предвид, че съм си харесала някой, но ме е срам да го заговоря, а това, че всички имат беше просто много УмнУ
    Еми след като искаш да имаш приятел не защото всички останали имат, а просто харесваш някое момче ОК. Просто започнете да си говорите повече, поискай му скайпа, за да се сближите още повече, покани го на среща и му кажи директно, че го харесваш. Ако и той те харесва-супер, ако не те харесва- той губи. Голяма работа, че не се е получило. Трябва да си смела, иначе нямаш шанс. И запомни, ако НЕ пробваш няма да знаеш какво е било могло да бъде. Все ше си задаваш въпроса"ами ако..." и ще съжеляваш, че не си била смела. Айде успех с момчето!

Повече от фен Аватара на .::SunshinE::.
    Просто се опитай да го заговориш и да станете поне приятели за да го опознаеш, а после ако и той те харесва ще направи следващата стъпка..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Дай координати и аз ще ти го заговоря.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Дай координати и аз ще ти го заговоря.

Добро предложение...

Повече от фен
    мила виж когато дойде подходящия той ще цъфне .. недей само защото другите имат и ти да не оставаш назад ! Няма защо да бързаш .. живота е пред теб .. , а за конкретното момче ако не можеш да му разкриеш чувствата си значи не си готова ! Изчакай когато улучиш момента стреляй !!! Поговори с него бъди пич !

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    "Поговори с него бъди пич !" Това ме разби, иначе е напълно права........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си