.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема като всички останали

Здравейте,знам че въпроса ми е често задаван,но МИЛОСТ! : ) Харесах си едно момче от съседния стая.Колкото мен е.НО не знам как да се запознаем.Имаме общи приятели,но е тъпо те да ни запознават пък и не съм толкова близка с тях.И тъй като сме в съседни стаи и се предполага че сме се виждали ми се струва тъп този начин.Той не стои всяко междучасие на коридора.Понякога стои на прозореца и зяпа! : ) Не е от тези които са много контактни и постоянно висят по коридорите,запознавайки се с много хора,пък и аз не съм от тях. Категорично не искам да му пиша във фейсбук.
    Някак искам от запознанството ни да не се разбира че го харесвам ами някак си така случайно да бъде.Ако имате идеи,нещо което вие сте преживели-оригинални запознанства пошушнете ми

Супер фен Аватара на LeprikonA
    отиваш до него докато зяпа през прозореца и казваш "много е бяло, хубаво някак нали?" и после се представяш и го питаш типични въпроси "от кой клас си" "познаваш ли еди кой си". сякаш е кооооооооооооооооой знае какво да подхвърлиш заучената и без това фраза, чувана стотици пъти.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

ами да... ама доста е очевидно ;д пък на мен не ми се иска да се разбира още в първия момент че го харесвам,ама ако няма друг начин

във форума има много по малко посетители според мен след като промениха облика пишете моля ви !

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Трябва да преодолееш срама и страха си. Какво ти пречи просто да го заговориш и да се запознаете. Действай в реалния живот и не мисли някакви тъпи нагласени планове. Просто бъди себе си, ако не те хареса заради това, което си- той губи...

П.П. Да, новия облик е много тъп. Аз си спомням предните години като влизах се избиваха да пишат коментари в часовете от 7 до 11....А сега са 10-15 човека и то едни и същи....

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Защото те е срам и ти се струва неестествено и очевадно. Няма нищо лошо в един разговор ,просто да се сприятелите ... надали някой ще го изтълкува веднага ,че го харесваш . Отпусни се ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Повече от фен Аватара на thelover3
    Еми просто го заговори. Какво толкова? LeprikonA ти даде пример. Ако те е срам да се запознаеш с него, не знам какво ще правиш по-нататък.

Град
    София
    Аз съм на същото мнение като BlueFace.. Нямам чак толкова голям опит,но бъди себе си без да си казваш "обърках думите,първо трябваше да му кажа,това и онова"..Може ако видиш,че някой от твоя клас си говори с него отиваш и се заприказваш с тях и така се запознавате.. После по фб си пишете ии в следващите дни да се опознавате на живо.. Успех!!

Голям фен Аватара на JuStElly
    Идеята с прозореца е най-добра..Просто го заговори.

действай както ти казаха по горе
    Последно редактирано от crazyfrog : 02-02-2012 на 20:56

значи мислите че няма да е странно ... приятелите ми мислят че ще е странно да почна да му бърборя нещо по коридора ;д

Banned Голям фен
    Оффффф писна ми да ви слушам тъпотиите заговаряш го и хич да не те интересува кво мислят другите кое е странно и т.н просто отиваш до него и някво го измисляш е примерно
    "Здрасти вече колко пъти се виждаме по коридорите иксма да се запознаем казваш си името и готово" ;д вечерта или слетобяд го намираш в фб пишете си разменяте скайпове пишете си и там заговаряш го в даскало още 1-2 пъти и MISSION ACCOMPLISHED ! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си