- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Предложение на лекарство
Здравейте, първо да отбележа, че незнам защо пускам темата точно в този раздел, тъй като нямам здравни проблеми или болести, но не видях по-подходящо място. Ако има, моля да бъде преместена.
Така...въпорсът ми е, от известно време корема ме понаболява заради пренатрупване на газове, така да се изразя. Тоест, същестува ли лекарствено средство с което да предизвикам газовете "да излязат, сещате се как, по естествен начин" ? (ако може без да ме боли корема) или може ли да стане с разхлабителен шоколад, но не да ходя до тоалетната, а само газовете да излязат ?
Последно редактирано от jh97 : 12-13-2011 на 15:24
еспумизан, сода..........
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Благодаря, а със разхлабителен шоколад ще се получи ли (без ходене до тоалетна) ?
Разхлабителни не се ползват за щяло и нещяло. Така може да си прецакаш перисталтиката, че свят да ти се завие. Пък и вариант да поемеш разхлабително и да не завършиш в тоалетната просто няма.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Няма ? - значи с еспумизан ще стане нали ?
Содата помага при киселини, но много лекари я отричат защото тъй като е алкална за кратко овладява киселините, но в стомаха средата е кисела и стомахът започва да отделя 2 пъти повече и следователно киселините ще се усилят после.Еспумизан мисля, че е най-добрата идея.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
еспумизан на капки, мога ли да си го сложа в натуралния сок ? (да го смеся)