.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив

Според вас родителите ви доволни ли са от вас

и от това което сте им дали като техни деца

Мега фен Аватара на Concussion
    Не са, сигурна съм че искат да си имат по-нормално дете, но и аз искам по-нормални условия - в тези, няма как нещо по-хубаво да излезе или поне така си мисля.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Не.. ТВЪРДО НЕ

.. DaKid ..

Мега фен Аватара на Blab
    Не знам и това ме убива. Болезнено самовзискателна съм и може би прекалено критична, откакто се помня, се опитвам да се докажа пред света, да накарам майка ми да се гордее, или поне да се радва, че съм част от живота й.
    Може би, в един момент, в който аз започна да се чувствам добре със себе си, с постигнатото от мен, когато си намеря място, удобно и задоволително... може би тогава ще дойде и усещането за значимост в очите на родителите ми.

Град
    Пловдив
    Че защо трябва целта в живота ти да е да се харесваш на другите живей си както ти е кеф, пък вашите като не те одобряват, да си направят други деца

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Че защо трябва целта в живота ти да е да се харесваш на другите живей си както ти е кеф, пък вашите като не те одобряват, да си направят други деца
    Щото човек има нужда да вижда че родителите му го одобряват и обичат и че го подкрепят, колкото и често да не го осъзнаваме. "Другите" е едно, родителите - друго.

Град
    Пловдив
    Един ден (дай Боже да е скоро) ще осъзнаете каква голяма грешка е да се съобразявате цял живот с желанията на родителите ви, и да ви моделират като пластелин :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си