.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Аз не мисля..

Не знам до колко темата е за този р-л, но я пускам тук. Какво мислите за това - примерно на купон или дискотека момче и момиче да танцуват цяла нощ, да се целуват и тн и на сутринта да са в нормални приятелски отношения. Имам чувството, че според много това за единия момент да се занимаваш с някого, означава, че вече едва ли не сте обвързани. Вие как мислите ?

Супер фен Аватара на fenasf
    Не е задължително. Аз като съм пиян не подбирам много с коя ще се натискам, това не значи че искам да се обвързвам с нея.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

anonymous708973
    Guest
    Не ми се е случвало да съм страничен наблюдател на такава ситуация и не вярвам да е възможно. Най-малкото ще има неловки погледи на следващия ден и ще се отбягват известно време.

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз пък съм била свидетел, дори съм била в такава ситуация, някак си се подразбра, че тва, което става на купона си остава на купона. И сме се държали все едно нищо не се е случило след това.

Иначе съм виждала и познавам момичета, които си мислят, че щом някой ги е целунал, значи иска да се ожени за тях и се вкарват в едни филми...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Въобще има хора които не задълбочават..Те си търсят такива като тях ''неначесани,, (извинявам се за израза ама си е така) ..По най-простата логика ще се правят че нищо не е било..Но понякога може и от най-проста зарибявка за 1на нощ да се получи..Не е удачно и тези по-чувствителния тип хора да се надъхват..Защото никога не се знае какво да се очаква насреща..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А щом ги кефи хората - да се зарибяват бе. Аз мисля че стига и двамата да са наясно с това - всичко е 6 точки.

Не го одобрявам, затова ще го избягвам. Бил съм свидетел на подобни ситуации. Но няма как да реши че от едната вечер и вече сте обвързани. Т.е. не е уместно да правиш подобни умозаключения.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Понякога нещата може да се задълбочат,но по-често си остават само за вечерта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си