- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра...
Здравейте.. ъмм.. ето я моята история..
Запознах се с едно момче.. и просто като го погледнах разбрах,че го харесвам .. даже според мен си беше любов от пръв поглед. Тъъ .. започнахме да излизаме доста често.. закачки туй-онуй ии станахме "гаджета" . Още в началото ми направи намеци за секс обаче аз му казах "Като кажа не значи не!" ии така. Каза мии че ме обича.. повтарфяше ми го постоянно..ии т.н. Добрем.. излизахме около 3 месеца. Имаше период .. от няколко дни в който не можехме да се виждаме .. Мина този период и аз разбрах от най-добрия му приятел,че се е натискал с една "моя приятелка" .. Говорих с него карахме се..ала бала.. ии аз му простих. Ноооо.. мина 1.. или 2 седмици.. и той преспа с тази "моя приятелка" .. Въпреки,че и двамата се заклеха,че никога повече няма да ме наранят и бла бла бла.. Иии стана голямата караница.. аз виках.. той мълчеше... докато най-накрая не каза " Аз съм момче.. не е кой знае какво..друго е ти да го направиш..".. и просто ме остави на място .. направо ме приби с думи..! Просто му казах " За какво да си губя времето с някой който не изпитва нищо към мен и си мисли,че изневярате е нормално нещо. " Обърнах се и си тъгнах..
Сега това момче все още настояав че ме обича и т.н .. но аз не му вярвам..
Е.. някакво мнение.. ? Постъпих правилно нали.. ?
Като няма да правиш секс с него нямаш право да го обвиняваш, че го е направил с друга. Извини му се!
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Определено мъжете сте еднакви..Защо да му се извинявам.. ? Той можешпе да почака и да получи това което е искал.. НАЛИ УЖ МЕ ОБИЧА.. ?! Пхахаха.. всички сте еднакви .. Пък и е можел проосто да се раздели с мен да не ме лъже и да ходи да си ебе колкото иска..
![]()
Последно редактирано от CookieMonstaTF : 12-11-2011 на 10:52
Ами той сам си е виновен, в смисъл не може да те накара на сила щом не искаш, а и щом те '' обича '' в което твърдо не вярвам като цяло, едва ли ще ходи при други и то още повече при твоя приятелка. Ако си го зарязала още по-добре за теб, защото не знаеш кога може пак да направи нещо каквото и да било зад гърба ти.
според мен си постъпила правилно. Това, че си отказала ,не е претекст да ходи с най- добрата ти приятелка.
Не те заслужава...
Тоя те е търсил само са секс. И като не си дала той прости търси някоя друга.. Изобщо дори не те обича. Добре, че си го зарязала! И изобщо не му вярвай и не се връщай при него. He sucks !!!
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Абсолютно всичко в комичната ти история е фалш и не знам колко заблудено и наивно трябва да си, за да съществува понятието "любов от пръв поглед" и "Обичам те" толкова рано и толкова често в цялата картинка. Обидно е дори. О-бид-но за красивите чувства, които при вас явно отсъстват, или по-скоро никога не са присъствали.
ясноо... Дечко си мисли, че всички са еднакви, пък и за мъже говори. Душице, единствения мъж, който те заобикаля на тоя етап от живота ти е баща ти и би трябвало да си остане така още няколко годинки. Не си виновно, че си малко и наивно, ама то това не е кой знае какво оправдание май.
Последно редактирано от ShtrudeL : 12-11-2011 на 12:02
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не знам на какви години сте, но аз ако бях момче/мъж и моята ми каже "Като кажа не, значи не", бих й казала "А аз като кажа край, значи край". Смешно и прекалено категорично си се изразила. Да кажем, че е окей, че не искаш да си лягате в началото (въпреки че не е окей), ако си девствена, но пак не те оправдава да се правиш на оборотна с такива реплики.
Още тогава е трябвало да те остави.
"Аз съм момче.. не е кой знае какво..друго е ти да го направиш.."
Е, това вече не го приемам. По никакъв начин не е различно.
Не знам какво сте почнали да я нападате всички...съвсем право си е момичето,та дори и на 12 да е...Първо много добре си постъпила като си му казала "Като не,значи не"....можеше да те изчака щом толкова те обича.И тва накрая "Аз съм момче различно е" просто няма да го коментирам....На такъв ми иде да му изритам един между краката и да му тегля една майна....тъпак...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Първо не съм дечко..И второ.. трябва да съм категорична ! А не.. да позволя да си прави каквото иска с мен.. ! Пък и не че нещо... за какво да си лягам с него.. още в началото ?? Вие така ли правите ? Хвърляте се веднага по леглата ?? Не искате ли да разберете дали човека до вас е с вас заради самия ВАС или заради един тъп СЕКС ??? Ако се мятате веднага по леглата значи нямате никакво ДОСТОЙНСТВО !
И не че нещо, но той е можел да каже КРАЙ ! Но не го каза.. АЗ ГО КАЗАХ ЯСНО !? Едно момче трябва да уважава момичето и мнението й ! Като съм каза НЕ.. той защо не каза КРАЙ А ??? Защо трябваше да ме лъже .. ? Можете просто да сложи край и да отиде да ЕБЕ колкото си иска !
![]()
Понеже съм дечко.. И съм смешна за това,че не съм скочила на оня в леглото.. по-добре не се трудете да пишете коментари вече. И ако може някой да изтрие темата.. няма смисъл..![]()
^ Май в случая ти си дечкото тук, но няма зн.. както казах шибаняк.. ^^
Хаххах, защо ми е толкова смешно като ти чета мненията ве брат![]()
![]()
![]()
![]()
Я се укротете.
А ако тя го обича, ще го кара ли да чака?можеше да те изчака щом толкова те обичаЕто ти още една гледна точка. И съм момиче, впрочем.
Авторке, изпадаш в крайности. Нито е нужно да го оставяш да прави, каквото си иска, нито е нужно да си толкова категорична. Компромис му се вика. А ти си се проявила като разглезена пикла, като не си му оставила никакво право на мнение и не си пожелала да говорите.
Достойнство нямаш ти. За мен няма нищо достойно в това да се отлага нещо, което е нормално да се случи между двама души, които са заедно. И да, сигурна съм, че не е с мен за единия секс, защото мога да мисля и съм го преценила. И сексът не е тъп, ще го разбереш, като пораснеш.
Права си, че темата няма смисъл. Прекалено си неориентирана и живееш в някакъв си твой свят.
"Ако тя го обича ще го кара ли да чака"....Моля те просто замълчи.Ами не,щото го обича и разбираш ли веднага ще си легне с него.Извинявам се,ама не всички сме като половината форум да спим с момчето на първа среща и после да пускаме теми "той ме заряза" и тн....
Какъв компромис,кви 5 лева?! Да,секса е нормално нещо,но според мен трябва да си достатъчно зрял за да го правиш.А не на 14 години да спиш с някой за да правиш "компромис".И да ще чака щом е нужно,едва ли има много спешна работа.Ай стига сте й се нахвърляли,всички много взехте да знаете......
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
К'во да замълчи пантерата, като е права? Децата да си изживяват детството пълноценно, не да се занимават с неща, които не им прилягат нито на годините, нито на акъла. В една връзка рано или късно се прави секс, като не сте готови да ви разбиват саксийката - стоите си мирно и кротко. Аман от разни девойки, дето си мислят, че като държат гаджетата си на сухо, са много оборотни. Ми новина - не сте, хич даже. Аз, дето съм женско, не мога да си представя да ме държат на сухо умишлено, момчетата не знам как ви изтрайват.
Иначе, че момчето е олигофрен, е факт. По тъпи начини се оправдава. Твой си е проблемът, че не можеш да преценяваш хората, малка си още, с времето ше се научиш(или пък няма). Като нямаш доверие още от самото начало на човека, не започваш връзка с него, за да няма тъпи изречения после "Като кажа не - не!" и дърпане на ръце, подобно на ощипана госпожица.
И бтв, щом толкова си го обичала и е било любов от пръв поглед, що тогава не си правила секс с него? Не ми отговаряй, риторичен въпрос е(ако въобще сте стигнали до тоя материал в училище).
Замълчи ти. Не съм на 14 отдавна. Като казвате, че се страхувате да не сте за единия секс, обиждате себе си всъщност. Замисли се.
Намби-Бамби го каза добре. Правите се на оборотни с това държане на сухо. Естествено, че ще си намери друга накрая, като липсва една важна част от пълноценната връзка.
Абе момичета, въпросният ОЩЕ В НАЧАЛОТО й е направил намеци за секс...Ако това се е случило в първата / втората седмица, това за мен не е нормално, просто е търсил физическа връзка, не нещо друго.
За протокола аз на първият ми му "пуснах" след месец, месец и нещо беше, но не всички сме еднакви и щом момичето е искало да изчака, нека изчака, на един мъж няма да му се пръснат топките от това !
До авторката - добре си направила !
Добре говорите ми като на 10 годишна.. съжалявам но съм на 16 и имам понятие какво е СЕКС.. не съм казала че е ТЪП и че НЯМА ДА ПРАВЯ!!!! Когато му отказах той ми каза СЛЕДНОТО " Не се притеснявай,ще чакам колкото е нужно аз те ОБИЧАМ ! " ..
Така.. имал е право на мнение! Можел е да се раздели с мен като съм му отказала.. но пак повтарям.. СЪГЛАСИ СЕ ДА ЧАКА.. ! Не знам вие наистина сигурно веднага почвате със секса..Извинявам се но аз не съм като вас.. не бих искала да ме използват и заебат като първия боклук. Преди да направя нещо бих искала да видя дали е с правилния човек. ПЪК ВИЕ МЕ НАПАДАЙТЕ И ОБИЖДАЙТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ !
![]()
А ние искаме така ли? Ако те заебе след единия секс, вината ще е твоя, защото ти ще си просто едно тяло, а не пълноценна личност, с която той иска връзка.Извинявам се но аз не съм като вас.. не бих искала да ме използват и заебат като първия боклук
Съгласил се е, какво да прави... нали ако те остави, веднага ще почнеш да го плюеш пред всички, щото му е било само за секса, видиш ли...
Rebirthing, а когато вече не беше девствена, караше ли гаджетата си да те чакат? Пак ли не е било нормално да ти прави намеци на първата/втората седмица?