.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Бах ти идиоти те! Тия не заслужават да живеят направо

Докато се прибирах от училище и минах покрай някакъв завод тука за месо ли... няма значение. И има едно куче там в двора на тоя завод, което лаеше. И ония го пуснаха на улицата и то тръгна да бяга. Една кола 100% го видя, обаче не спря и направо си го блъсна като някой самолет. Мина през него дори и го подметна еба ти зверското. И вместо да спре тоя идиот (да го ебат циганите дано) тоя си продължи все едно нищо не е станало. А също така им се чудя на ония пазачи ли са кви са.. дето го пуснаха да излязат. Ама супер малоумните бе МАЛОУМНИИИ! Нямам думи. Никога не съм виждала да блъснат животно толкова зверски. Направо ми идеше да ида и не знам какво да го направя тоя в колата. Що ли не му записах номера. Щях да му стъжня животеца. Никога, ама абсолютно никога не се е разигравала подобна сценка пред очите ми и то да я видя толкова ясно. Полудях, НАПРАВО ПОЛУДЯХ!
    Еба ти идиота... дано го блъснат и него по тоя, че даже и по по-зверски начин и да остане инвалид за цял живот дано. Да се мъчи дано! Дееееба как се ядосах... ;x

И сега някой ще каже, че кучето е виновно.... То все едно много разбира какво прави. Първо, че ония са виновни, че са го пуснали и второ, че ония го видя и въпреки това не направи опит да спре. Ба си идиота.... нямам думиии ;x Поне да беше спрял след това. То милото продължи да вие и да седи на топка безпомощно. И ония седят и го гледат, ами не го пренесат на тротоара поне и да го заведат в болница... Няма по-шибано племе от българите, заклевам се! Даже една друга кола щеше да мине през него (може и да мина... не се видя хубаво)....
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    ако някой ми блъсне кучето, ще му извия врата, като на пиле !!!!

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    ако някой ми блъсне кучето, ще му извия врата, като на пиле !!!!
    Смятай щом се ядосах толкова за това куче, което дори не познавам, как бих реагирала ако видя същото да се случи на моето. Тая кола повече няма и да я види просто. А той ще бъде много неприятно гримиран след случката + няколко също толкова неприятни счупвания. Ще седя и ще гледам как лежи, по същия начин като това куче.

Град
    Galapagar
    Пф, смятай. Толкова съм ядосана в момента, че не мога да се изразя като хората. ;O
    Добре че не останах там, че не знам какво щях да направя >.<

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    може кучето да е искало да се самоубие
    n00bs

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    може кучето да е искало да се самоубие
    И аз съм на това мнение.
    Днешните времена могат да бъдат много депресиращи за едно куче.

Мега фен Аватара на Concussion
    Едно мръсно псе по-малко.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Абе я мри ма.

Супер фен Аватара на Oldschool
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Да ти сера на жалкия живот, уроспио прогнила

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    oбожавам кучета
    обожавам животни
    искам частен зоопарк + язовир
    както и делфини и косатки

ТЕ ВСИЧКИТЕ СА МОИ ДЕЦА!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    В случая не е било умишлено...
    що се отнася до реакцията и по-точно колко (не)адекватна е била тя - в такива моменти, много често се разсъждава нерационално и доста по-късно схващаш какво се е сучило или какво е можело да се случи.

Виж съзнателен тормоз над животни е съвсем друго нещо

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    елиииии трябваше да им ебеш майката на всички виновнициии
    6б3З10

Banned Супер фен
    Съкращаваш си живота с такива дреболии, а като започнеш да трепериш и за всеки пострадал човек направо влизай за лечение

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    Съкращаваш си живота с такива дреболии, а като започнеш да трепериш и за всеки пострадал човек направо влизай за лечение
    Това е животинче, а не човек. За хората не ми пука изобщо.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    ще си говорим като дойде новия световен ред и ти избием всички османски приятелчета от Белгун 8/52
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Ахаха, ходи се гръмни някъде.

Повече от фен Аватара на needle
    В градовете не трябва да има животни, много ме дразнят разни дебили, които реват за всяко отровено кученце, прегазено котенце, каква работа имат тези животни в града? Да доставят на стопаните си душевен комфорт и след известно време, тези животинки да избягат или да се размножат и тъй като на някого му се намират прекалено много кученца, просто да ги изхвърли и да влязат в категорията улични животни, чиято естествена среда е градската. В този случай не оправдавам, хората пуснали кучето и човека който го е прегазил, но ако въобще липсваше кучето, такъв проблем нямаше да има.

Супер фен Аватара на Oldschool
    А всъщност ако нямаше хора също нямаше да го има проблема, а предвид оувърпопулацията и разширяването на градовете и другите населени с хора места, по твоята логика трябва да продължим със системното избиване на животински видове, докато най-накрая не остане само бетон и тъпи хора.

Цитирай Първоначално написано от Oldschool Виж мнението
    оувърпопулацията | тъпи хора.
    Има няколко български думи, които можеш да използваш .
    Очаквам малоумно оправдание ала аз съм господ а ти си нищо.

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Няма оправдание затова. Може би (Със сигурност) щеше да е по-добре ако му беше запомнила номера. АУ, НОЛ, ЛЕЙТ. Всякаш някой ще се заеме да направи нещо по случая! Няма пръстчето да си помръднат. Защо? Ти се изрази много ясно, мисля.
    Ако беше в чужбина, това може да се накаже със затвор, но тук няма затвор дори в мозъците на тези човекоподобни незряли мозъци. За съжаление няма какво да се направи. Няма и да има.

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от burpp Виж мнението
    Няма оправдание затова. Може би (Със сигурност) щеше да е по-добре ако му беше запомнила номера. АУ, НОЛ, ЛЕЙТ. Всякаш някой ще се заеме да направи нещо по случая! Няма пръстчето да си помръднат. Защо? Ти се изрази много ясно, мисля.
    Ако беше в чужбина, това може да се накаже със затвор, но тук няма затвор дори в мозъците на тези човекоподобни незряли мозъци. За съжаление няма какво да се направи. Няма и да има.

Какъв затвор бе хора! Тука с години се съдят за убийство на човек, колко малко хора успях да спечелят дела в съда и да вземат обезщетения че уличните кучета ги нападат. А да не говорим че едно дете за малко да го убият. (И не си мислете че защитавам този който е блъснал кучето) Просто аз не мога да си го представя като реалност, как някой ще влезе в затвора че е прегазил куче. А плюс това и щом тези са пуснали кучето ( пазачи ли какви са ) то не е тяхно. Както и да е де. Мисълта ми беше че тук никой няма да обърне внимание на такъв случай.
    I'm beautiful in my way....

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от daq96 Виж мнението
    А плюс това и щом тези са пуснали кучето ( пазачи ли какви са ) то не е тяхно. Както и да е де. Мисълта ми беше че тук никой няма да обърне внимание на такъв случай.
    Ти малоумна ли си?
    Не, чакай, сама мога та си отговоря.

Мега фен
    Или защото съм човек, който цени живота във всяко едно живо същество - без значение дали е човек, куче, плъх или медуза. И затова не убивам, затова и не мога да понасям хората, които убиват... особено тези, които го правят за тръпка и удоволствие. Най-вече съм против индивидите, които си мислят, че животните са предмети и ако не са нечия собственост.
    Ето че се разбрахме. За мен обаче СА предмети.
    Позволявам ли си да ти навра мнението си в лицето ? Не.
    Стотиците природозащитни организации правят ли го ? Да.

Някаква обосновка да имаш ЗАЩО е нередно да прегазиш безстопанствено куче ? Не.
    Някаква адекватна причина ЗАЩО е редно психически здрав индивид да бъде съден за убийството на животно ( и колкото и да го сучеш - не ,склонността към насилие не е *проблем* стига да не вреди на човешкото общество). Мисля и тук отговорът ще да е не.

Обясненията ми не бяха ни най-малко агресивни. По-скоро откровени и обективни. Глупак ще нарека всеки ,който си е въобразил че има моралното право да налага личните си предпочитания като страндарт без да може да даде сносна причина. Или расизмът ,сексизмът и прочие думички ,описващи едно невероятно ниско ниво на толерантност ,не са ?

Виждам и че не си направи труда да отговориш на въпросите ми. Вместо това си размяташ разни лишени от каквато и да било обосновка твърдения и обидни квалификации ,и то пост фактум - явно не съумя да превъзмогнеш факта ,че има и хора ,които които не си лягат с плюшено меченце нощем.

Приятен ден.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ето че се разбрахме. За мен обаче СА предмети.
    Позволявам ли си да ти навра мнението си в лицето ? Не.
    Стотиците природозащитни организации правят ли го ? Да.

Някаква обосновка да имаш ЗАЩО е нередно да прегазиш безстопанствено куче ? Не.
    Някаква адекватна причина ЗАЩО е редно психически здрав индивид да бъде съден за убийството на животно ( и колкото и да го сучеш - не ,склонността към насилие не е *проблем* стига да не вреди на човешкото общество). Мисля и тук отговорът ще да е не.

Обясненията ми не бяха ни най-малко агресивни. По-скоро откровени и обективни. Глупак ще нарека всеки ,който си е въобразил че има моралното право да налага личните си предпочитания като страндарт без да може да даде сносна причина. Или расизмът ,сексизмът и прочие думички ,описващи едно невероятно ниско ниво на толерантност ,не са ?

Виждам и че не си направи труда да отговориш на въпросите ми. Вместо това си размяташ разни лишени от каквато и да било обосновка твърдения и обидни квалификации ,и то пост фактум - явно не съумя да превъзмогнеш факта ,че има и хора ,които които не си лягат с плюшено меченце нощем.

Приятен ден.
    И кой си ти, че да решаваш на кого да отнемеш живота? Щом е на тази земя, значи заслужава да живее. Ти ако си бездомник трябва ли да те убием? Айде моля ти се... стига си бълвал простотии, че замириса чак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си