- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бах ти идиоти те! Тия не заслужават да живеят направо
ТОВА КУЧЕ, НЕ Е БЕЗДОМНО ЗА БОГА. НАБИЙТЕ СИ ГО В ТЪПИТЕ ГЛАВИ. Грижат се от тоя завод за него, един вид е домашно. И мога да кажа на 100%, че не би захапало никого. Всеки ден минавам по този път и дори това куче да са го пускали малко да се разходи извън двора (демек по улицата) нито е агресирало, нито нищо. Така че ако нямате нещо умно да кажете по въпроса - напуснете.
Ето за това говоря, че не ми пука за хората. Едно животно няма да тръгне да хапе някого просто ей така. Хората са супер малоумни и съм ставала свидетел как някакви пикльовци дразнят моето, съседското и т.н. куче. Аре сиктир от тука.
Последно редактирано от elito0o0o0 : 12-13-2011 на 18:11
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Съгласна съм с Oldschool.
И междудругото точно тези пикльовци, които не знам какво удоволствие им доставя да дразнят безцелно животинките, биват нахапани. След това олеле малеле - кучето е виновно. Виновно, ама друг път. Винаги бедното нахапано човешко създание се гледа като една душичка (света вода ненапита) и кучето съответно поема 100% от вината. И съответно му бива приложена евтаназия. А когато човек навреди на безпомощно животинче - нито глоба, нито затвор. Кой дава право на хората да убиват животни, че даже и да ги поощрява за това. Някои тук казаха, че всички псета трябвало да бъдат убити. Но естествено празните им глави няма как да разберат, че хората нанасят в милиони пъти повече вреди, отколкото едно животно.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ако така стоят нещата се извинявам. Не считам за редно да убиеш нечия животинка - вече обясних защо.Грижат се от тоя завод за него, един вид е домашно
И все пак мисля ,че реакцията ти е прекалена. Подобна ситуация и мен би ме подразнила ,но по други причини ,а не защото смятам живота на куче за особено ценен.
Както и да е ,извинявам се.