.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ТОВА КУЧЕ, НЕ Е БЕЗДОМНО ЗА БОГА. НАБИЙТЕ СИ ГО В ТЪПИТЕ ГЛАВИ. Грижат се от тоя завод за него, един вид е домашно. И мога да кажа на 100%, че не би захапало никого. Всеки ден минавам по този път и дори това куче да са го пускали малко да се разходи извън двора (демек по улицата) нито е агресирало, нито нищо. Така че ако нямате нещо умно да кажете по въпроса - напуснете.
    Ето за това говоря, че не ми пука за хората. Едно животно няма да тръгне да хапе някого просто ей така. Хората са супер малоумни и съм ставала свидетел как някакви пикльовци дразнят моето, съседското и т.н. куче. Аре сиктир от тука.
    Последно редактирано от elito0o0o0 : 12-13-2011 на 18:11
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Ето за това говоря, че не ми пука за хората. Едно животно няма да тръгне да хапе някого просто ей така. Хората са са супер малоумни и съм ставала свидетел как някакви пикльовци дразнят моето, съседското и т.н. куче.
    Eq , тва че животно не би било нахапало някой ей така не е съвсем вярно. Освен ако не броим разните петли/кучета и разни други животни, дресирани от разни дебеловрати свине да се бият за пари и удоволствие на зрителите.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Съгласна съм с Oldschool.
    И междудругото точно тези пикльовци, които не знам какво удоволствие им доставя да дразнят безцелно животинките, биват нахапани. След това олеле малеле - кучето е виновно. Виновно, ама друг път. Винаги бедното нахапано човешко създание се гледа като една душичка (света вода ненапита) и кучето съответно поема 100% от вината. И съответно му бива приложена евтаназия. А когато човек навреди на безпомощно животинче - нито глоба, нито затвор. Кой дава право на хората да убиват животни, че даже и да ги поощрява за това. Някои тук казаха, че всички псета трябвало да бъдат убити. Но естествено празните им глави няма как да разберат, че хората нанасят в милиони пъти повече вреди, отколкото едно животно.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен
    Грижат се от тоя завод за него, един вид е домашно
    Ако така стоят нещата се извинявам. Не считам за редно да убиеш нечия животинка - вече обясних защо.

И все пак мисля ,че реакцията ти е прекалена. Подобна ситуация и мен би ме подразнила ,но по други причини ,а не защото смятам живота на куче за особено ценен.

Както и да е ,извинявам се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си