- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми порастнат гърди..:(
и аз съм в същото положение, но изобщо не ми пука, харесвам си тялото и го предпочитам хиляди пъти повече от дебелана с огромни гърди. като мина лятото по плажа и се обръщат, заглеждат се, а има момичета по-пълнички чак ги е срам да се съблекат, така че гърдите са просто бонус към стегнатото тяло. пък дано порастнат с времето, ако не здраве да е![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Абе и вие с този силикон все където го предлагате. Колко момичета могат да си позволят да вложат 9000 лева в цици, че и да имат резерва отгоре още 5-6000, че ако стане нещо и лекарят се покрие или се окаже некадърник да може да си покрие разходите. Че и имплантите не са за цял живот, след някоя и друга година айде отново.
Аз познавам една мацка дето има силикон, ама е паралиика и може да си го позволи. Пипала съм ги и са като естествени, не личи, че е силикон. Сигурно бая се е оръсила за такива цици... Не винаги е грозно, зависи с кви пари разполагаш и кой ти прави операцията... Също и от размера зависи.
Първоначално написано от antifashionshit
Силиконът е канцерогенен, ей!
always late but worth the wait!
Може да е спечелила от лотарията.![]()
Welcome to the Jungle...
Ей сега ще се изредят хейтърите...
Първоначално написано от antifashionshit
Тоо си е до ген .. попринцип преди да ти дойде цикъла трябва да са пораснали малко .. Иначе от бозата ще си оголемиш задника а не гърдите .. Все някога ще пораснат, но виж че повечето модели са плоски![]()
абе хора вие сте напълно откачили. Нали тея гърди са ви дадени да си кърмите децата, а не да задоволявате прищявките, на някой, който явно няма никви друго озисквания към вас.. този, който ви обича и без цици ще ви вземе![]()
НЕ Се притеснявай всички ти го казват .. то си е до ген .. Бози и някакви подобни бабини измишлъотини Няма да ти Помогнат ... Ще пораснат .. дори ако е по-късно .. Спокоо !
И въобще не си мисли за Силикон ... по-добре без цици от колкото силикон ...
и удобни за употреба както от притежателките им, така и от мъжете![]()
Welcome to the Jungle...
Тука не си прав... Пример: виж нашите фолкпевици, наляли са си джуките и циците, като че ли утре идва краят на света.. Това е грозно! А има чуждестранни актриси с много хубав бюст след операция и попълване със силикон и трябва да призная, че изобщо не им личи! Зависи си кой ги прави и какъв размер иска момичето.. Въпреки всичко съм против силикона, естествената красота е най-хубава, а и наскоро говориха, че силиконът е вреден за организма!
По темата: Авторке, не се вманиячавай, не го прави на чак такъв преблем.. Както казаха и преди мен - всичко се отнася до ген, имаш още много да растеш, всеки се развива с различно темпо. Търпанието му е майката!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()