.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    и аз съм в същото положение, но изобщо не ми пука, харесвам си тялото и го предпочитам хиляди пъти повече от дебелана с огромни гърди. като мина лятото по плажа и се обръщат, заглеждат се, а има момичета по-пълнички чак ги е срам да се съблекат, така че гърдите са просто бонус към стегнатото тяло. пък дано порастнат с времето, ако не здраве да е
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ако с дясната ръка хванеш дясната гърда, правиш кръгообразни джижения по посока обратна на часовниковата стрелка, т.е навътре.Ако с лявата ръка правиш масажа на лявата гърда, го прави по посока НА часовниковата стрелка, т.е пак навътре.
    Това е нелепо.
    Само като си представя как стои в стаята сама , полу-гола на леглото, гледа в една точка
    и си масажира гърдите, е... ъ. Така и не разбирам какво толкова има значение външния вид на човек, ама вие си знаете.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Абе и вие с този силикон все където го предлагате. Колко момичета могат да си позволят да вложат 9000 лева в цици, че и да имат резерва отгоре още 5-6000, че ако стане нещо и лекарят се покрие или се окаже некадърник да може да си покрие разходите. Че и имплантите не са за цял живот, след някоя и друга година айде отново.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Абе и вие с този силикон все където го предлагате. Колко момичета могат да си позволят да вложат 9000 лева в цици, че и да имат резерва отгоре още 5-6000, че ако стане нещо и лекарят се покрие или се окаже некадърник да може да си покрие разходите. Че и имплантите не са за цял живот, след някоя и друга година айде отново.
    тука си права .. не всеки може да си позволи .. аз лично имам силиконови цици защото наистина бях безнадежден случай :S и наистина искат подмяна след 4-5 години ... а за мацката .. аз лично не вярвам на никакви други методи за увеличаване )

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от night_baby Виж мнението
    тука си права .. не всеки може да си позволи .. аз лично имам силиконови цици защото наистина бях безнадежден случай :S и наистина искат подмяна след 4-5 години ... а за мацката .. аз лично не вярвам на никакви други методи за увеличаване )
    с тия пластмасови ненки е по-лошо отколкото да нямаш цици изобщо. грозна работа
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз познавам една мацка дето има силикон, ама е паралиика и може да си го позволи. Пипала съм ги и са като естествени, не личи, че е силикон. Сигурно бая се е оръсила за такива цици... Не винаги е грозно, зависи с кви пари разполагаш и кой ти прави операцията... Също и от размера зависи.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    всеки си има мнение ) djipsito е права

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Така, обяснявам ;д.
    Ако с дясната ръка хванеш дясната гърда, правиш кръгообразни джижения по посока обратна на часовниковата стрелка, т.е навътре.
    Ако с лявата ръка правиш масажа на лявата гърда, го прави по посока НА часовниковата стрелка, т.е пак навътре.
    Така се изпълнява правилният масаж .
    Защо направо не я разтриеш ти? ..._
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на scrooper
    Силиконът е канцерогенен, ей!
    always late but worth the wait!

Град
    София
    Дай да се запознаем, че аз не познавам "силиконки" и ми е търсене

anonymous708973
    Guest
    Не че нещо, ама ако съм сметнала правилно, си набор 91. Кой ти плати циците?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Може да е спечелила от лотарията.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не че нещо, ама ако съм сметнала правилно, си набор 91. Кой ти плати циците?
    не че нещо ама мислиш ли ,че е твоя работа .... вече в една тема отговрих ама - бившето ми гадже ги плати )) и от какво значение е това ..

Супер фен Аватара на djipsito
    Ей сега ще се изредят хейтърите...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Тоо си е до ген .. попринцип преди да ти дойде цикъла трябва да са пораснали малко .. Иначе от бозата ще си оголемиш задника а не гърдите .. Все някога ще пораснат, но виж че повечето модели са плоски

абе хора вие сте напълно откачили. Нали тея гърди са ви дадени да си кърмите децата, а не да задоволявате прищявките, на някой, който явно няма никви друго озисквания към вас.. този, който ви обича и без цици ще ви вземе

Яж повече ГМО и ще ти пораснат

НЕ Се притеснявай всички ти го казват .. то си е до ген .. Бози и някакви подобни бабини измишлъотини Няма да ти Помогнат ... Ще пораснат .. дори ако е по-късно .. Спокоо !

И въобще не си мисли за Силикон ... по-добре без цици от колкото силикон ...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от cvetaD Виж мнението
    абе хора вие сте напълно откачили. Нали тея гърди са ви дадени да си кърмите децата, а не да задоволявате прищявките, на някой, който явно няма никви друго озисквания към вас.. този, който ви обича и без цици ще ви вземе
    Хвърли се от некой мост.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3 Виж мнението

хахахах ';d;d
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на dirtyyy
    малките гърди са чаровни

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    и удобни за употреба както от притежателките им, така и от мъжете
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Vrogue Виж мнението
    Щом всички са надарени в твоя род и на теб ще ти пораснат сигурно !! В никакъв случай не пий БОЗА .. от нея най-много задника да ти порасне ..
    цялата рода на майка ми са надарени, а тя е със супер малки. Всичко е индивудуално и до ген както казаха по - горе.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Тука не си прав... Пример: виж нашите фолкпевици, наляли са си джуките и циците, като че ли утре идва краят на света.. Това е грозно! А има чуждестранни актриси с много хубав бюст след операция и попълване със силикон и трябва да призная, че изобщо не им личи! Зависи си кой ги прави и какъв размер иска момичето.. Въпреки всичко съм против силикона, естествената красота е най-хубава, а и наскоро говориха, че силиконът е вреден за организма!

По темата: Авторке, не се вманиячавай, не го прави на чак такъв преблем.. Както казаха и преди мен - всичко се отнася до ген, имаш още много да растеш, всеки се развива с различно темпо. Търпанието му е майката!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си