.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....

Имам въпрос - можете ли да ми препоръчате нещо....

Здравейте Имам един въпрос - можете ли да ми препоръчате някаква фитнес програма, упражнения, режим на хранене, (дали да пия някакви добавки?) или просто да изброите някои по-основни неща, които биха ми помогнали да стегна корема си за най-кратко време (1-2 месеца)? Изключително ще съм ви благодарна, ако отделите малко от времето си и ми помогнете Знам, че за повечето от вас вероятно зимата не е моментът, в който да се заемете с отслабване/стягане и т.н., но аз наистина искам да подобря физическото си състояние, да задържа килограмите и да стегна тялото си.
    ( В момента съм около 56-57кг., 165 съм висока; всички ми казват, че изглеждам идеално, не, че това има значение де, но все пак ми се иска да дам всичко от себе си )
    Та, да... Благодаря ви предварително, ще се радвам да ми отговорите възможно най-скоро. :*

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    яденето хубаво ще го кажем, но ще можеш ли да тренираш ? имам предвид тичане, скачане на въже и т.н. ?

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    тряя да прайш коремни преси на римското столче със завъртане и обикновени коремни без почивка между серийте и 3 по 20 мин на пътеката
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Да, ще мога да тренирам Ще ходя на фитнес да тичам или там на някви уреди, коремните си ги правя, а ако не мога да отида на фитнес всеки ден се движа супер много, така че не мисля, че е проблем (:

Град
    Като цяло трябва да се намалят мазнините. Желателно е въглехидратите да са до следобяда, като главно от тях може да хапваш ориз (кафяв и бял), леща. Хапвай повечеко белтъци, сутрин е задължително овесени ядки с мляко (прясно или кисело, без значение). Месо - риба, пилешко. Също така и яйца, варени или пържени, но без мазнина. Добре е да си вземеш ленено масло, витамини.

Относно упражненията - пътека или тичане в парка, скачане на въже. Отначало тичането и скачането ще е колкото можеш. Но с времето трябва да увеличаваш натоварването. Реално след двадесетата минута започва топенето на мазнини. Аз лично кардиото го правя ту сутрин, ту вечер, но е по-добре сутрин. Преди кардио тренировка може вземеш една малка лъжичка мед или плод. Евентуално едни неопренови панталонки с по-висока талия също биха били отполза. Имай предвид, че е важна загрявката като се започне от глезените и се стигне до раменете.
    Като се досетя нещо ще допиша
    Последно редактирано от hamilcar : 12-13-2011 на 15:01

Правила на форума!

Мега фен Аватара на ZipFail
    HIIT + разнообразни и натоварващи упражнения за корем, обикновенните коремни са най-безполезното упражение : )

Град
    хайде сега да не влизаме в такива определения като "безполезни упражнения". а и точно тези коремни са си екстра.

Правила на форума!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Пресата става доста издръжлива от коремни, а ако ги правиш с тежест и ММ ще качиш.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си