.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да правя

Хора може искам помощ.Не ме бива с момичетата.На 15 сам и сам немал гадже нито сам се целувал.Нямал сам гадже защото не сам искал някакси странно се чувствам с момиче ;д.Вече не е така, но нямам никакъв опит.Никога не сам свалял момиче.Винаги те ме сваляха, но аз не се поддавах(за да мога да бъда в компанията на мъжете :да се напиваме ......)Но сега 1 момиче мисля че ме харесва,а и аз я харесвам.Пишем си СМС-си и си говорим но когато и поискам SKYPE тя не го дава(нз дали се прави на недостъпна или не ). Искам да я поканя на среща но незнам как. ;д
    Бях в Амстердам в петък и и донесъх подарък.Тя много се зарадва и нали говорихме си и т.н. Моите приятели се скъсват да ходят по гаджета а аз сам немал и 1. ;д Те ми викат че сам бил малък первезник(много обичам да гледам голи момичета,или да гледам под полите и т.н.). В даскало сам душата на компанията може да се каже.Забавен тип сам.Иам чувство за хумор.Малко сам с наднормено тегло но само малко ;д .Чел сам много форуми,знам всичко за секса и още кво ли не .НЗ ко да праа с тва момиче моля помогнете SOS ;d
    Последно редактирано от toninatora : 12-12-2011 на 18:19

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Просто я покани да излезете . Питай я дали й се излиза и готово . Но не отлагай много .
    Щом имаш чувство за хумор ,друго да не те притеснява . Важно е да умееш да я разсмиваш .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

anonymous708973
    Guest
    Начи... много ме съмнява да знаеш всичко за секса.
    Много по-важно е да имаш номера й вместо скайпа й.
    Добре си направил с подаръка, трогващ жест е.
    Кани я да излезете и бъди забавен.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Мамин сладък ..

Супер фен Аватара на shmatarok
    звънни й, излезте, гледай да я разсмиваш, ама без да се правиш на паляк може да я поканиш и на кино примерно

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Леко да се не осереш само

Нямаш ли дядо или чичо да ти шибне няколко шамара?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Леко да се не осереш само

Нямаш ли дядо или чичо да ти шибне няколко шамара?
    Това мнение ме развесели. Иначе се пише НЯМАМ, само да знаеш не препоръчително да се напиваш на 15 и покани момичето да излезнете както ти казахаи пак според мен ще е по добре да е поканиш на живо, а не по телефона и както е казвано много пъти гледаи поне да се опиташ да е поканиш в момент в които смяташ, че е свободна и както са казвали много преди мен в този форум опитаи се да не посочваш директната покана на излизането и гледаи да е нещо по оргинално, аиде и успех.
    Поздрави.

имам 1 дядо ма той никога няма да ме разбере ако му кажа същото е и с чичото ;d

Град
    В мислите на хората
    Добре е някой да те вкара в правия път, че вашите са ти отпуснали много края. Освен ако не си трол де.

Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на Meoww
    Цццц...

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Добре е някой да те вкара в правия път, че вашите са ти отпуснали много края. Освен ако не си трол де.
    ок нема да пия повече разбрах го туй а са нататък ко? примерно днеска се прибирахме и тя видя едно момче и направи някакъв жест: или ме кара да ревнувам или просто не ме харесва нз ;д

Град
    В мислите на хората
    Нищо не си разбрал авторе... Нищичко.

Ама не съм ти родител за да ти наливам основи на поведението в главата. Прави квото ти е кеф, аз спя спокойно и дълбоко

Dr. Gregory House

ОК ще си седа тих :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си