.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Севте!?!

Hybrid View

Talking Севте!?!

Хора има едно момиче което иска да спи с мене , на която ще сме си първите и на двамата. НО проблемът е че аз искам само да спя с нея а тя има чувства към мен ... . Чъда се ако спя с нея и и кажа че не искам сериозна връзка дали ще е правилно ?
    Последно редактирано от conyay : 12-12-2011 на 20:12

Фен Аватара на caty041
    Град
    София
    Еми не няма да е правилно.. [според мен ] Първият път за едно момиче е доста важен и се помни ! Щом иска да спи с теб значи има чувства към теб не е просто така .. Но все пак ти си преценяваш
    It was a beautiful lie
    A heart stopping illusion
    It was a beautiful lie
    Such a bitter goodbye
    It was such a beautiful lie
    Such a heart breaking, goodbye

Голям фен Аватара на UniCoWN
    По-добре ѝ кажи.
    Ако и тогава иска да спи с теб - ок, но нека е с ясната представа, че това е само секс, да няма напразни надежди.
    Ако пък не ѝ кажеш и легнеш с нея следват едни доста неловки ситуации.. едва ли не че си се възползвал, тя ти се е доверила, ти си я наранил и бла бла бла, знаем ги филмите....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не може ли сам да се сетиш, че НЕ е правилно ?!

и аз искам да спя с нея НО САМО това : | нищо повече ... да я използвам ли или да и кажа че неискам сериозна връзка

По-добре поговори с нея. То е най-лесно да я метнеш, ама е и много тъпо. Кажи й просто,че не може да очаква повече от секс и толкова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Обясни и, че и ти имаш желание да го направите, но да не очаква от теб нещо по сериозно и, че ще си остане само с единият секс. Ако е съгласна действай, ако започне да се тръшка, че те обича, че иска да сте заедно и тн. прекрати контактите си с нея - така е най-добре и за двама ви да забравите желанията си, или поне да ги притъпите.

Град
    Асеновград
    Трябва да я изчукаш щом и двамата искате,това че тя има някви чувства съвсем не е твой проблем и не трябва да се чувстваш виновен да направиш квото трябва ,по-добре не и говори ами направо действай.
    After the fire comes the rain..after the pleasure is pain....

Ако си мъж на място ще й кажеш ПРЕДИ секса иначе си едно леке дето само ще нарани момичето...постави се на нейно място малко, а?

ще и кажа че не може да очаква повече от секс и тва е ...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По-добре това и го кажи преди да си спал с нея... ако все още иска, тя сама си решава и си знае риска...

anonymous708973
    Guest
    Казваш й го ПРЕДИ секса.

Град
    Кърджали

Exclamation

Не забравяй казваш и го преди секса !!!

Повече от фен Аватара на Meoww
    Няма да е правилно. Тя ти е признала, че има чувства към теб, и освен да спи с теб, със сигурност се надява на нещо повече. Ти не можеш да й отвърнеш със същото, така че по-добре й го кажи.

да казх и го и сега говори глупости срещу мен и ми идва незнам кво да я напраим :Х

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от conyay Виж мнението
    да казх и го и сега говори глупости срещу мен и ми идва незнам кво да я напраим :Х
    Честито, свиквай да е така.
    Повечето жени не са очаровани, като им кажеш, че ги искаш само за секс, щото това значи "Виждам в теб само тяло, нямам те за нещо повече, не ме привличаш като характер и не изпитвам грам привързаност към теб". Как да не се обидиш, бахти

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    ^
    не. има етапи от живота, в които просто искаш да си начешеш ую, без да търсиш връзка, от коятио и да било.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Противоречиш си - ако ти беше само за чукането нямаше да се замисляш. Не й казвай нищо... и без това има голяма вероятност да го направи с някой хлапак на пиянски купон, защо не с теб?
    Respect my authoritah

anonymous708973
    Guest
    Все пак е обидно. Ако е така, би следвало да се индикира навреме, за да няма излъгани очаквания и за да се избегнат подобни неудобни разговори.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Кажи и да не очаква нищо по-сериозно, за да не си прави планове и илюзии, защото после ще се чувства използвана и може да остане наранена.
    No need to ask
    He's a smooth operator

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Честито ... реагирала е като ощипана девойка и естествено започва да те храни пред другите. Свиквай повечето жени са такива, като разберат, че ги искаш само за секс.

Banned Супер фен
    Изръчкай я, а след това и кажи, че ще и се обадиш.

Еби и бегай, като ти разбият сърцето ще ти се иска да го беше направил, ама ще е късно...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

хора ... тя е малумна тя в училище изкарва само 2ки и 3ки , като почна да и говоря нещо тя се смее ... се едно е в 3 клас нема оправия с тая само за еб*не става

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Да беше спал с нея... едно е просто да спиш с нея и да си траеш, друго е да я лъжеш и да и даваш напразни обещания. Може да е искала да спи с теб знаейки какво може да се случи, но в момента, в който и го кажеш в прав текст я обиждаш, и шансът да спи с теб намалява по много причини, една от които е, че няма да може да се оправдае после и да излезе жертва.

Трябва да си много умел с думите спрямо жените. Нещо между политик, филолог и идиот. Така да извъртиш нещата, че ем да си я ебеш от време на време, ем да не сте гаджета , като в същото време не си я лъгал, нито тя се чувства излъгана, даже е бллагодарна за твоята искреност, а най-хубавото от всичко е, че всички са доволни, начело с нея. Не е невъзможно, повярвай.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си