И аз бях така до скоро. Годините ми са много по малко, което е по добре, но все пак повечето момичета харесват момчета с хубави тела или по скоро подържани..Разбира се и стила на обличане не е за пренебрегване. Не знам при тебе как е, но да кажа ;Д
Външният вид има голяно значение , но за всеки има "риба в морето" . Моят съвет е да питаш своите приятелки за мнение . Те те познават , а хората във форума не . Както виждаш предпочитат да критикуват , отколкото да се опитат да помогнат. Много може да са причините за твоя "проблем" - може да си харесваш момичета извън твоите възможности , може да имаш лоша слава в училище , всичко може . Щом си на 18 значи имаш контакт с момичета на тази възраст , което предполага , че около теб има по зрели девойки . Бъди директен , но не прекалено . Недей да позволяваш отношенията ти с момичето , което искаш , да станат повече приятелски отколкото е необходимо . Знам , че вие момчетата не можете да възприемате ено привлекателно момиче само като приятелка , докато ние момичетата можем да създаваме приятелства с противиположния пол . Малко повече комплименти за външния вид , внимание докато говори , да забелязваш , ако има нещо ново по нея , да помниш любимите и неща ... ето това прави по-голямо впечатление от външния вид .