- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за приятелия ми
Имам приятел от скоро,около 2 седмици .Днес ме попита какво искам за коледа и сигурно ще ми вземе нещо.Аз също искам да му взема нещо хем за първия ни месец и хем за коледа,но не мога да измисля нищо.Някакви предложения?
Еми ще ти кажа само да не се изхвърляш с нещо голямо. От прекалено малко време сте заедно, вземи му нещо мъничко, сувенир някакъв, който да му напомня за теб. Ще дойде време и за големите подаръци.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Хубава книга, колан, хубава запалка(ако пуши) примерно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не можеш да измислиш? Сериозно ли? Толкова ли малко познаваш тоя човек?
^Като почнете с тия глупости "толкова малко ли познаваш тоя човек?" .....
Щом пита значи не го познава и не знае какво да му купи. Логика.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Щом момичето ни пита, значи достатъчно много държи да го зарадва! Затова не разсъждавайте, а помагайте, като давате идеи за неща, които самите вие сте подарявали или възнамерявате да подарите...
нда... един приятел, с който се познаваме от 4 години и малко има РД наскоро.... след 2-3 днии все още ми е труден... колкото и да го познавам, си е трудничко до известна степен... има го и момента, в който се чудиш "сега ако му взема това... амм няма ли да е по-добре да му взема другото.... амм то и това хобаво... офф дееба" ;д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Най-добре нещо коледно, придружено с хубава картичка. Материалните подаръци са за по-личен празник, например рожден или имен ден. Но това си е мое мнение.