.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

безразлична

Охх хора, много ми е зле положението. В момента съм с прекрасен човек до себе си, който дава всичко за мен. Не може да си представите за какво говоря, никога не е имало такова момче да държи толкова много на мен. А аз глупачката до скоро бях литнала по един кретен, с който всъщност вече не бих могла да имам нищо общо. Проблема ми е в това, че момчето, с което съм не ми е тръпка - не го харесвам ! А той се държи толкова добре, но някакси цялото това внимание ме задушава. Когато сме заедно постоянно ме прегръща, целува, говорими куп неща, когато не съм с него ми звъни постоянно, а смс-и получавам на всеки 2 минути. Не искам да съм с него, но просто не мога да го зарежа. Толкова виновна се чувствам, но какво да направя като сърцето ми не го иска ?? :S

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Абе, защо просто не му кажеш, че те задушава и да понамали вниманието?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Повече от фен Аватара на Meoww
    Вниманието му към нея не я задушава, просто тя няма нужда от него.
    Авторке, кажи му истината на човека, ще го заболи, но поне да не храни напразни надежди.

Трудно ми е да му кажа, но явно така ще стане.. не знам как ще събера смелост да му кажа :X

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И после, когато момчето вече не е до теб чудодейно ще осъзнаеш, че всъщност много го харесваш и ще се жалваш, че си го изгубила.

Моят съвет е да не прибързваш. Все пак, за да си с него значи е имало защо. В даден момент те е привлякъл с нещо.

Според мен ще е добре да ограничите малко контактите, не бързай да го зарязваш, но го помоли за ден-два (може и повече) време само за теб. През това време не се виждайте, не се чувайте, даже не му проверявай фейсбука (колко ли ще е трудно). Ако ти липсва и усетиш някакво пламъче значи има надежда. Ако не - бъди искрена и не губи повече времето на момчето. Но трябва да се увериш в чувствата си (или в липсата им), за да не съжаляваш после за взетото решение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако знаеше къде те сърби щеше да е прекрасно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Последвай съвета на TheBeliever.

Не знам и аз.. Но ето ви пример от преди малко скарахме се по телефона за нещо и му затворих, след това получавам смс - '' Извинявай мишле, обичам те много ! Искам само да си щастлива !'' И аз не съм права, ама кажете ми какво мъжко има в този смс ???

Град
    В мислите на хората
    Ти си го научила да е такъв. Или ако не си - му позволяваш и го поощряваш да е такъв.

Скръцни малко със зъби и ще видиш как ще се промени набързо.

Dr. Gregory House

бе какво съм го научила.. не съм го карала и не искам да лети по мене, дразни ме това.. но въпреки всичко осъзнавам колко много държи на мен и как след време сигурно ще ми липсва :X

Град
    В мислите на хората
    Е като те дразни и не искаш - що си траеш?

Тегли му гредата всеки да се спасява по единично. То твойто става - хем сърби, хем боли.

А знаеш ли в същност къде те сърби?

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не те задушава момчето, просто ти нямаш нужда от него!
    Вместо да се оплакваш колко си виновна, му кажи истината ..

MoreThanaLL, извинявам се че ще пиша в твоята тема но и аз имам подобен проблем като твоя но с момиче,
    Та с нея съм вече година и половина и всичко си е наред,виждаме се на седмица 3-4 пъти ,понякога по малко ,понякога повече,и от около месец някъде почнах да усещам хладни чувства и тези дни тя ми каза че работата не върви между нас,тя се разплака а на мен все едно съм глътнал диня и ми е преседнала.Спомена ми ,че в началото всичко е било окей, но после не било така макар да не си личеше до скоро,нямало я вече тръпката.Какво да правя незнам
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko Виж мнението
    MoreThanaLL, извинявам се че ще пиша в твоята тема но и аз имам подобен проблем като твоя но с момиче,
    Та с нея съм вече година и половина и всичко си е наред,виждаме се на седмица 3-4 пъти ,понякога по малко ,понякога повече,и от около месец някъде почнах да усещам хладни чувства и тези дни тя ми каза че работата не върви между нас,тя се разплака а на мен все едно съм глътнал диня и ми е преседнала.Спомена ми ,че в началото всичко е било окей, но после не било така макар да не си личеше до скоро,нямало я вече тръпката.Какво да правя незнам
    Връзката ви се е изчерпала. Или "тръпката" й се е прехвърлила към някой друг. Няма какво да направиш.

Град
    В мислите на хората
    Роско.. то си е очевидно какво трябва да направиш.

Dr. Gregory House

Така отстрани е много лесно ,има една поговорка "сто тояги на чужд гръб са малко" !

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Роско.. то си е очевидно какво трябва да направиш.
    какво ако може да споделиш

Момичето ти е казало в прав текст, че вече няма чувства към теб. Колкото и да го мислиш, както и да го извърташ - то си е ясно. Обирай си крушите и толкова.

Град
    В мислите на хората
    Роско Боско, лесно е в случая щото девойката ти е казала че нещата не вървят, ти виждаш че нещата не вървят. Е ебати още кой трябва да ти каже че нещата не вървят?

Стига сте се си губили времето взаимно. Най-добре ще е спокойно да се разделите. Явно е че нямате желание да си оправяте отношенията и да разберете що се е стигнало до тук.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ако не сте заедно от много време предполагам няма да е толкова трудно да му обясниш някои неща..

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Ако не сте заедно от много време предполагам няма да е толкова трудно да му обясниш някои неща..
    да и обесня , ами година и половина не знам мисля че не е малко ,обясних и ,ама днеска е така - утре онака

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Така се измъчваш , а и него най-вероятно. Той сигурно усеща, че нещо не е както трябва и може би за това се държи така прекалено мило... Бъди искрена с него, колкото и да е трудно, не му давай само напразни надежди

Авторке, това цялото внимание и мен би ме задушило, ама аз съм си такава натура. Иначе щом казваш, че няма тръпка, значи според мен всичко е загубено. Няма ли тръпка, няма и смисъл, поне според мен. Аз лично съм на принципа "отиде ли си тръпката, след нея си тръгвам и аз". Поговори с него, но като цяло се замисли дали отношенията ви имат бъдеще или е време да му кажеш, че трябва да се разделите...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MoreThanaLL Виж мнението
    Не знам и аз.. Но ето ви пример от преди малко скарахме се по телефона за нещо и му затворих, след това получавам смс - '' Извинявай мишле, обичам те много ! Искам само да си щастлива !'' И аз не съм права, ама кажете ми какво мъжко има в този смс ???
    Добре бе, кажи му следвашия път да ти напише "Лека нощ, пача проста.". Достатъчно мъжко ли ще е за твоя вкус? Вероятно не е най-добрата реакция от негова страна и сигурно е изнервящо, но момчето се е постарало, а ти
    няма как да си с мъж. Ти самата си пикла, няма какво да правиш с един мъж.

Само да ти кажа, че момче като него рядко ще срещнеш то си личи, чe има чувства и прави компромиси..ами и смс-а? Сега всеки втори е ебльo, който си обира партакешите след половия акт.
    Помисли си добре. Има хора, за които е най-важно да имат сериозна връзка
    После ревете по фейсбук къде бил "перфектния".
    Последно редактирано от GOODNESS : 12-16-2011 на 17:11
    Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си