- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- безразлична
Охх хора, много ми е зле положението. В момента съм с прекрасен човек до себе си, който дава всичко за мен. Не може да си представите за какво говоря, никога не е имало такова момче да държи толкова много на мен. А аз глупачката до скоро бях литнала по един кретен, с който всъщност вече не бих могла да имам нищо общо. Проблема ми е в това, че момчето, с което съм не ми е тръпка - не го харесвам ! А той се държи толкова добре, но някакси цялото това внимание ме задушава. Когато сме заедно постоянно ме прегръща, целува, говорими куп неща, когато не съм с него ми звъни постоянно, а смс-и получавам на всеки 2 минути. Не искам да съм с него, но просто не мога да го зарежа. Толкова виновна се чувствам, но какво да направя като сърцето ми не го иска ?? :S
Абе, защо просто не му кажеш, че те задушава и да понамали вниманието?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Вниманието му към нея не я задушава, просто тя няма нужда от него.
Авторке, кажи му истината на човека, ще го заболи, но поне да не храни напразни надежди.
Трудно ми е да му кажа, но явно така ще стане.. не знам как ще събера смелост да му кажа :X
И после, когато момчето вече не е до теб чудодейно ще осъзнаеш, че всъщност много го харесваш и ще се жалваш, че си го изгубила.
Моят съвет е да не прибързваш. Все пак, за да си с него значи е имало защо. В даден момент те е привлякъл с нещо.
Според мен ще е добре да ограничите малко контактите, не бързай да го зарязваш, но го помоли за ден-два (може и повече) време само за теб. През това време не се виждайте, не се чувайте, даже не му проверявай фейсбука (колко ли ще е трудно). Ако ти липсва и усетиш някакво пламъче значи има надежда. Ако не - бъди искрена и не губи повече времето на момчето. Но трябва да се увериш в чувствата си (или в липсата им), за да не съжаляваш после за взетото решение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако знаеше къде те сърби щеше да е прекрасно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Последвай съвета на TheBeliever.
Не знам и аз.. Но ето ви пример от преди малко скарахме се по телефона за нещо и му затворих, след това получавам смс - '' Извинявай мишле, обичам те много ! Искам само да си щастлива !'' И аз не съм права, ама кажете ми какво мъжко има в този смс ???
Ти си го научила да е такъв. Или ако не си - му позволяваш и го поощряваш да е такъв.
Скръцни малко със зъби и ще видиш как ще се промени набързо.
Dr. Gregory House
бе какво съм го научила.. не съм го карала и не искам да лети по мене, дразни ме това.. но въпреки всичко осъзнавам колко много държи на мен и как след време сигурно ще ми липсва :X
Е като те дразни и не искаш - що си траеш?
Тегли му гредата всеки да се спасява по единично. То твойто става - хем сърби, хем боли.
А знаеш ли в същност къде те сърби?
Dr. Gregory House
Не те задушава момчето, просто ти нямаш нужда от него!
Вместо да се оплакваш колко си виновна, му кажи истината ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
MoreThanaLL, извинявам се че ще пиша в твоята тема но и аз имам подобен проблем като твоя но с момиче,
Та с нея съм вече година и половина и всичко си е наред,виждаме се на седмица 3-4 пъти ,понякога по малко ,понякога повече,и от около месец някъде почнах да усещам хладни чувства и тези дни тя ми каза че работата не върви между нас,тя се разплака а на мен все едно съм глътнал диня и ми е преседнала.Спомена ми ,че в началото всичко е било окей, но после не било така макар да не си личеше до скоро,нямало я вече тръпката.Какво да правя незнам![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
Роско.. то си е очевидно какво трябва да направиш.
Dr. Gregory House
Така отстрани е много лесно ,има една поговорка "сто тояги на чужд гръб са малко" !
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
Момичето ти е казало в прав текст, че вече няма чувства към теб. Колкото и да го мислиш, както и да го извърташ - то си е ясно. Обирай си крушите и толкова.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Роско Боско, лесно е в случая щото девойката ти е казала че нещата не вървят, ти виждаш че нещата не вървят. Е ебати още кой трябва да ти каже че нещата не вървят?
Стига сте се си губили времето взаимно. Най-добре ще е спокойно да се разделите. Явно е че нямате желание да си оправяте отношенията и да разберете що се е стигнало до тук.
Dr. Gregory House
Така се измъчваш , а и него най-вероятно. Той сигурно усеща, че нещо не е както трябва и може би за това се държи така прекалено мило... Бъди искрена с него, колкото и да е трудно, не му давай само напразни надежди
Авторке, това цялото внимание и мен би ме задушило, ама аз съм си такава натура. Иначе щом казваш, че няма тръпка, значи според мен всичко е загубено. Няма ли тръпка, няма и смисъл, поне според мен. Аз лично съм на принципа "отиде ли си тръпката, след нея си тръгвам и аз". Поговори с него, но като цяло се замисли дали отношенията ви имат бъдеще или е време да му кажеш, че трябва да се разделите...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре бе, кажи му следвашия път да ти напише "Лека нощ, пача проста.". Достатъчно мъжко ли ще е за твоя вкус? Вероятно не е най-добрата реакция от негова страна и сигурно е изнервящо, но момчето се е постарало, а ти
няма как да си с мъж. Ти самата си пикла, няма какво да правиш с един мъж.
Само да ти кажа, че момче като него рядко ще срещнеш то си личи, чe има чувства и прави компромиси..ами и смс-а? Сега всеки втори е ебльo, който си обира партакешите след половия акт.
Помисли си добре. Има хора, за които е най-важно да имат сериозна връзка
После ревете по фейсбук къде бил "перфектния".
Последно редактирано от GOODNESS : 12-16-2011 на 17:11
Силата е в това не да си непоклатим и да не се страхуваш, а да правиш нещата въпреки всичко, да преминаваш през различни етапи и отново да продължаваш.