.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен
    да, това не е мъжко поведение. но то всеки си има кусури, които го отдалечават от понятието ''истински мъж''. ако някога намериш стопроцентов такъв, моля, обади ми се, да видя и аз с очите си такова чудо, хахах.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GOODNESS Виж мнението
    Само да ти кажа, че момче като него рядко ще срещнеш то си личи, чe има чувства и прави компромиси..ами и смс-а? Сега всеки втори е ебльo, който си обира партакешите след половия акт.
    Помисли си добре. Има хора, за които е най-важно да имат сериозна връзка
    После ревете по фейсбук къде бил "перфектния".
    И само защото прави компромиси и има чувства, тя трябва да стои с него и да си повтаря колко трябва да е благодарна? Една връзка е повече от това.
    А дали поредният ще се омете след секса, зависи от самата нея и нейната преценка за ситуацията. Интересно що на мен не ми се е случвало.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Angry

Ти знаеш ли въобще какво искаш ? Дразнила я прекаленото внимание , дразнила я не знам си какво , а след време
    щяла да му липсва . . . И щом тръпката я нямаше още от самото начало - защо , по дяволите , тръгна с него ?
    ОчевАдно е , че той има чувства към теб, държи на теб и на връзката ви , прави компромиси , иска ти да си добре , а ти
    . . . Добре , дай да те напсува едно здраво - нали искаш нещо мъжко.
    Апф. Кажи му истината на момчето , че да не храни празни надежди. Личи си , че ти най - малко го заслужаваш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на sladkalady
    Кажи му ,че нямаш чувства към него-поне това му дължиш.И няма смисъл да си с някой ,който те обича,но към когото не изпитваш нищо.Просто няма логика!
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Колко е подло да си играеш с чувствата на хората...
    Не мога да разбера,как така нямаш тръпка към него,а позволяваш да те прегръща,целува.На твое място не бих позволявала такава близост с човек,който не харесвам.

Какво ме нападате ? Особено ти, PinkPan7her ? Виновна съм - знам ! Може да съм всякаква, но се замислете за гледните точки. Аз нямам нищо към него, дразни ме във всяка една секунда, но и осъзнавам колко много държи на мен, не искам да го изгубя като човек, а приятели не може да сме, остава само нещо повече. 2 години тичаше след мен и ми се обесняваше, накрая и аз не знам защо съм с него. Нещата не са се променили. Той още ходи по мене, аз още съм толкова безразлична към него. Айде тези дето ми дават яките съвети, освен да му кажа : '' Много ме дразниш, не искам да съм с тебе, остави ме на мира. Нека да сме само приятели и поне да мога да разчитам на теб като такъв. '' ????????????????

Мила кажи му колкото се може по-скоро защото ако му го кажеш късно на теб ще ти е по-тъпо а на него много по-гадно .. А за другите които са написали да остане с това момче мисля че грешат .. колкото и да я харесва и обича колкото и да е перфектен тя като няма тръпката и като не е влюбена неможе да я разубедите напълно я разбирам минала съм по този път .. кажи му "Искам да сме само приятели но не както другите дето скъсват така и никога повече не се чуват , ние да сме нещо различно да излизаме заедно.. " а той ще си реши какво точно иска ... Бъди смела обясни му всичко а ако не си сигурна в чуствата си сега ето направи горното пък сама ще разбереш дали можеш без него или не !

В друг случай му кажи че не си подходящата за него или нещо подобно .. надявам се да не е с лапешки акъл ..

Просто поговорете и му кажи, как стоят нещата. Кажи му това, което каза в темата. Признай му какво чувстваш и т.н.
    То вярно той се държи много мило с тебе, но след като не ти е тръпка по-добре да му кажеш истината по отрано, отколкото след 1, 2 години да речем, когато нещата станат по-сериозни.
    Поздрави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си