Тъй като пресата ми се счупи и трябваше бързо да си намеря нова, защото ако не изправя косата стои ужасно, начупена и леко къдрава е. Харесах си тази преса https://www.pazaruvai-lesno.bg/presa...ton-s3500.html и си я поръчах. Супер доволна съм, никога досега не бях виждала косата си толкова права.
Здравейте Нова съм във форума, но от години използвам преси за коса и бих казала, че тези на Iso beauty са най-добрите, които са ми попадали. Особено новата им серия с отрицателни йони. Ползвах си първата 5 години и понеже не знаех, че е с доживотна гаранция като ми се повреди си купих нова хах. Не уврежда косата ми така като други, които съм изпробвала.
Момичета, искам съвет.. Смятам да си взема пресата Remington S9600 Silk. В момента върви на 50% отстъпка в магазини Лили и аз съм събрала вече точките, за да си я взема.. Някой ползвал ли я е? Доволни ли сте? По принцип не се изправям, защото пресата ми не е хубава (ровента е, но на моята коса не й действа, може би защото е много гъста, трудно се изправя и бухва!)... Та да си я взема ли? Ако може по-подробно мнение който я е ползвал )