.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    да си тананикам разни глупости, да говоря нещо неадекватно, чета етикетите на нещата които си купувам, винаги като стана гледам часовника колко часа съм спал и ако е по - малко от 7 си лягам пак, за това се сещам само
    n00bs

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    когато съм седнала винаги десния ми крак `играе` като няква невроза съм...
    и няква постоянна мания да следя часовниците като съм сама вкъщи...
    като заключвам проверявам 7-8 пъти дърпам, бутам дръжката по всевъзможни начини ..
    мания за постоянно докосване на косата....
    вървя почти винаги на пръсти ..
    постоянно проверявам телефона си за повиквания и кфо ли не дори и да не очаквам някакъв телефонен разговор

и кво ли още не .

.. DaKid ..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Хах не ми се мисли сега...

сещам се за едно - когато се бръсна, винаги мустаците оставам за десерт и се наслаждавам на гледката
    след това ги махам и тях ;d

Град
    Niggaland
    това и аз го правя :Д
    n00bs

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Постоянно си мия ръцете,защото постоянно ги чувствам мръсни,дори да не са.
    Проверявам всяко нещо по 4-5 пъти,дори да знам че примерно няма как да не ми е в чантата или няма как да не съм заключила.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Когато ям супа топчета, не ям топчетата и още милиарди други

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS Виж мнението
    Постоянно си мия ръцете,защото постоянно ги чувствам мръсни,дори да не са.
    Хаха, и аз имам някаква мания постоянно да си ги мия :Д

Град
    Niggaland
    и аз ги мия и като някой е болен избягвам да имам контакти с него и не сядам в граския, знам ли кой мангал се е потил, хващам вратите на магазините горе, където никой не ги хваща, по същата причина :Д
    n00bs

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    А сега се сетих докато вървя и има плочки гледам да стъпвам точно в плочицата и да ги прескачам през една :Д или ако пътя е някакъв нацепен гледам да прескачам черти и ако стъпя изгарям

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    като никой не ме гледа си бъркам в носа и си ям сополите защото не ми се ходи до мивката а понякога забравям че има човек в стаята и го правя пред него
    когато искам секс правя всичко възможно за да го получа затова съм лъскал моркова си докато има някой в стаята през нощта докато спи и то се чува ама той се прави че не го чува
    когато чета букви ги броя докато стигна до едно число и после пак ги броя докато го стигна и така нататъка и не мога да го спра (броя и интервалите)
    понякога моля някой за някаква услуга по такъв начин че да е невъзпитано да откаже а той да не иска да го прави но аз се правя че не осъзнавам и той е принуден да се съгласи
    понякога като гледам някое момиче и си представям как отивам зад нея и я обарвам и после правим секс
    винаги си мисля за някакви неща например като карах ролери веднъж два часа мислех нещата все едно съм в разговор и обмислих какво бих казал и така нататък
    понякога като стоя до някой непознат го заговарям защото знам че даже да не му се говори ще е невъзпитано да откаже и си говорим
    докато чакам асансьора правя клякания за да не си губя времето
    даже днеска като гледах снимките на мишинка си представих как отивам до нея и правим секс
    като гледам дебел човек да се тресе в рейса си представям как желе се тресе
    веднъж се опитах да си го навра в бутилка с топла вода ама за жалост не се събра
    има и други ама после може да ви ги споделя
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    като никой не ме гледа си бъркам в носа и си ям сополите защото не ми се ходи до мивката а понякога забравям че има човек в стаята и го правя пред него
    ИИИУУУУУУУУ!!!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Имам особено големи претенции към срането.

За да сера в обществен кенеф, трябва да съм мнооооого на зор. Правил съм го максимум 3-4 пъти. Също така ако няма душ със слушалка, на който да се подмия, мрънкам много. И като цяло ме е гнус да деля кенеф с други хора, тъй като си слагат косматите потни задници там където и аз си слагам моя. Примерно лятото бях на къмпинг и всеки път забърсвах седалката с мокри кърпички и след това с тоалетна хартия.

Супер фен Аватара на vankovvv
    Град
    Кофата
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    И като цяло ме е гнус да деля кенеф с други хора, тъй като си слагат косматите потни задници там където и аз си слагам моя.
    Изсмях се на глас хД
    Always wanna play but never wanna loose

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Имам особено големи претенции към срането.

За да сера в обществен кенеф, трябва да съм мнооооого на зор. Правил съм го максимум 3-4 пъти. Също така ако няма душ със слушалка, на който да се подмия, мрънкам много. И като цяло ме е гнус да деля кенеф с други хора, тъй като си слагат косматите потни задници там където и аз си слагам моя. Примерно лятото бях на къмпинг и всеки път забърсвах седалката с мокри кърпички и след това с тоалетна хартия.

типично МЪЖКО изказване Странното е, че аз се забавлявам да го чета, вместо да се отвръщавам... ?!

май никога не ми се е случвало да сера в обществен кенеф и дано не ми се наложи!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Никога не си мия зъбите и лицето в банята, а в кухнята. ;д
    Вечер избягвам всякакви огледални неща.
    Преди като минавах през къщата на съседите и се блъсках в клоните на дървото, щото бяха ниски. От тогава си създадох навик да се навеждам, за да не се удрям в тях. Сега клоните ги няма, но продължавам да се навеждам.. ;д
    Често ми се случва да забравям някакви дребни действия, като например днес взех 1 чаша и малко след т'ва питах мама "Ти ли ми я даде?".

Много са, но в момента не се сещам ;дд

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    постоянно си говоря сама, разтоварвам се и разпускам така, не приемам, че само лудите си говорят сами.
    когато се прибирам, докато мушна ключа и заключа, придържам с крак вратата. винаги.
    когато вечерям, не обичам да ям от всичко, примерно - основно и салата.. винаги първо салатата, после основното.
    никога не стоя на едно място, може да си ' треса ' краката, да си чепкам косата, винаги трябва да се занимавам с нещо.
    когато се прибирам сама и е късно и тъмно, винаги се оглеждам и ако видя нещо подозрително се старая да го запомня, примерно номер на кола и някакви подробности.
    никога не заспивам с чорапи, ама никога. ако ми е прекалено студено се стоплям и тогава заспивам без чорапи .. обичам да спя с максимално малко дрехи, обичам да усещам чаршафите и юргана.
    като си лягам винаги затварям плътно вратите на терасата, майка и сестра ми винаги до половината дърпат дръжката .. не може така, страх ме е ;д
    доста често правя някви незначителни неща по 3 пъти .. за щастие
    имам си някакви номерца и като съм пред дилема или чакам някакво решение си ги прилагам да видя какво ще се получи ..
    май само за това се сещам
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    http://en.wikipedia.org/wiki/OCD

А знаете ли, че разсеяността също е психичесто разстройство, при това сериозно? Въпреки че е много често срещано (особено по форуми - тук сигурно половината са разсеяни, както и мнозинството от писалите в тази тема), оказва силно негативно влияние на академичния успех. Интересувам се от две разстройства, но няма смисъл да ви питам дали ги имате, защото надали някой ще си признае.
    Аз cъм диагноcтициран от лицензиран (за разлика от теб) пcихолог c това... Вcъщноcт cе забелязва много трудно от околните...лошо е ако придобиеш манията да пазиш вcичко в тайна...........

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мия си ръцете много. Чиста ги с кърпички, обаче не го смятам за откачено, в смисъл обичам да са ми чисти
    И аз не мога да заспя, ако по себе си имам нещо различно от просто една широка мъжка тениска. Не мога да спя с чорапи, къси панталонки, пижами. Просто за мен е наистина невъзможно.
    Друго...като по-малка си броях крачките,които правя по стъпалата и ако са четен брой, се връщах обратно. Това беше ужасно, добре, че мина. Обичала съм явно нечетните числа.
    Ако се сетя, ще едит-вам.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    StringTheoryPracticist
    На мен каква ми е диагнозата? Обичам когато поглеждам към някой ъгъл да го раздвоявам със очите си докато не усетя спокойствие,същото се отнася и за стрелката на мишката.Обичам да намигвам с лявото око (не е тик или навик,просто когато се сетя го правя и то не на човек) също така понякога треперя интензивно. I dare you.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    О, и аз съм срал единствено в нечия къща или апартамент, когато не съм у дома. Вече 11 години ми се струва някак чуждо да го изтропам в тоалетните в даскало...
    Педантичен съм, когато правя секс и ходя да си мия ръцете преди и след като си сложа презерватива. Обикновено се оправдавам с факта, че не искам да ми кажат, че съм им лепнал нещо, но го правя едва ли не подсъзнателно и ми е някаква мания.
    Respect my authoritah

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Като вървя по плочки винаги гледам да прескачам по една.
    На тротоар винаги се качвам първо с левия крак.
    Винаги когато влизам в стая затварям вратата, не мога да стоя на отворена.
    Не мога да си избърша лицето или ръцете с кърпа, която знам че е използвана от някой друг преди това (дори и да е чиста).
    Като се качвам по стълби винаги на първото стъпало съм с левия крак.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Да си мия ръцете по 100 пъти на ден
    Obsessive-compulsive disorder

edit: damn you string theorist
    Последно редактирано от Monsterchy : 12-18-2011 на 08:30

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse Виж мнението
    Аз cъм диагноcтициран от лицензиран (за разлика от теб) пcихолог c това... Вcъщноcт cе забелязва много трудно от околните...лошо е ако придобиеш манията да пазиш вcичко в тайна...........
    Не е трудно, ако знаеш за какви неща да гледаш (често се показва с дадени движения). Даже е сравнително лесно ако е в силна степен, докато например за ADHD трябва да тестваш импулсивността на човека по някакъв начин, ама пак не е гаранция, има и други неща, които също са несигурни. Биполярното разстройство пък много трудно може да се определи ако не се срещаш често с човека. Разстройствата от типа на аутизма пък са сравнително лесни, но мисълта ми беше, че обсесивно-компулсивното е сравнително лесно, в сравнение с останалите.
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението
    StringTheoryPracticist
    На мен каква ми е диагнозата? Обичам когато поглеждам към някой ъгъл да го раздвоявам със очите си докато не усетя спокойствие,същото се отнася и за стрелката на мишката.Обичам да намигвам с лявото око (не е тик или навик,просто когато се сетя го правя и то не на човек) също така понякога треперя интензивно. I dare you.
    Звучи като обсесивно-компулсивно разстройство. Правиш ли от нещата, които правят другите в темата? Пипаш ли бравата (или ключа на лампата или каквото и да е) без причина? Като четеш страницата, нагласяш ли скролбара по някакъв специален начин, защото така ти харесва повече? Често ли ти се случва да се притесняваш, че си забравил нещо, например че не си заключил вратата - ако да, отиваш ли да проверяваш - ако да - после струва ли ти се, че може да не си проверил както трябва и връщаш ли се да провериш пак, за да си сигурен (и после пак, така няколко пъти)?

Ако отговора е "да" на който и да е от въпросите, значи е OCD. Колкото повече отговора "да" има, толкова по-силна е степента, последното беше за особено гадни форми. В противен случай не съм сигурен какво е, може да е Asperger Syndrome, там също има някакви ритуали.
    Цитирай Първоначално написано от Monsterchy Виж мнението
    Obsessive-compulsive disorder

edit: damn you string theorist
    Хахаха, те почти всички неща изписани в темата са от OCD. Миенето на ръцете е най-стереотипното, но в някои по-леки степени го няма.

Някой може ли да познае защо толкова много хора от форума показват признаци на OCD? Ще подскажа: в тази тема писаха само за OCD, а не за други разстройства, защото другите или не звучат като разстройство (разсеяност, рязка промяна на настроението без причина - кой свързва тези с разстройство? второто по-често си го обясняват с хормони), или са неща, за които ги е срам да си признаят (например социална неадекватност). Също така ще подскажа, че според мен причината не е "защото форума по някакъв начин привлича директно хора с OCD", нито "защото то е много често срещано и е нормално да се намерят толкова лесно толкова хора с такава степен на OCD". Ако никой не познае ще подскажа още.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    StringTheoryPracticist
    Не,не правя нито едно от изброените,точно за това те попитах,защото никой не може да ми каже какво точно ми има (ако изобщо ми има нещо).Правя само това което написах в поста си.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си