- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Психически отклонения
като никой не ме гледа си бъркам в носа и си ям сополите защото не ми се ходи до мивката а понякога забравям че има човек в стаята и го правя пред него
когато искам секс правя всичко възможно за да го получа затова съм лъскал моркова си докато има някой в стаята през нощта докато спи и то се чува ама той се прави че не го чува
когато чета букви ги броя докато стигна до едно число и после пак ги броя докато го стигна и така нататъка и не мога да го спра (броя и интервалите)
понякога моля някой за някаква услуга по такъв начин че да е невъзпитано да откаже а той да не иска да го прави но аз се правя че не осъзнавам и той е принуден да се съгласи
понякога като гледам някое момиче и си представям как отивам зад нея и я обарвам и после правим секс
винаги си мисля за някакви неща например като карах ролери веднъж два часа мислех нещата все едно съм в разговор и обмислих какво бих казал и така нататък
понякога като стоя до някой непознат го заговарям защото знам че даже да не му се говори ще е невъзпитано да откаже и си говорим
докато чакам асансьора правя клякания за да не си губя времето
даже днеска като гледах снимките на мишинка си представих как отивам до нея и правим секс
като гледам дебел човек да се тресе в рейса си представям как желе се тресе
веднъж се опитах да си го навра в бутилка с топла вода ама за жалост не се събра
има и други ама после може да ви ги споделя
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР