.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    като никой не ме гледа си бъркам в носа и си ям сополите защото не ми се ходи до мивката а понякога забравям че има човек в стаята и го правя пред него
    когато искам секс правя всичко възможно за да го получа затова съм лъскал моркова си докато има някой в стаята през нощта докато спи и то се чува ама той се прави че не го чува
    когато чета букви ги броя докато стигна до едно число и после пак ги броя докато го стигна и така нататъка и не мога да го спра (броя и интервалите)
    понякога моля някой за някаква услуга по такъв начин че да е невъзпитано да откаже а той да не иска да го прави но аз се правя че не осъзнавам и той е принуден да се съгласи
    понякога като гледам някое момиче и си представям как отивам зад нея и я обарвам и после правим секс
    винаги си мисля за някакви неща например като карах ролери веднъж два часа мислех нещата все едно съм в разговор и обмислих какво бих казал и така нататък
    понякога като стоя до някой непознат го заговарям защото знам че даже да не му се говори ще е невъзпитано да откаже и си говорим
    докато чакам асансьора правя клякания за да не си губя времето
    даже днеска като гледах снимките на мишинка си представих как отивам до нея и правим секс
    като гледам дебел човек да се тресе в рейса си представям как желе се тресе
    веднъж се опитах да си го навра в бутилка с топла вода ама за жалост не се събра
    има и други ама после може да ви ги споделя
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    като никой не ме гледа си бъркам в носа и си ям сополите защото не ми се ходи до мивката а понякога забравям че има човек в стаята и го правя пред него
    ИИИУУУУУУУУ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си