постоянно си говоря сама, разтоварвам се и разпускам така, не приемам, че само лудите си говорят сами.
когато се прибирам, докато мушна ключа и заключа, придържам с крак вратата. винаги.
когато вечерям, не обичам да ям от всичко, примерно - основно и салата.. винаги първо салатата, после основното.
никога не стоя на едно място, може да си ' треса ' краката, да си чепкам косата, винаги трябва да се занимавам с нещо.
когато се прибирам сама и е късно и тъмно, винаги се оглеждам и ако видя нещо подозрително се старая да го запомня, примерно номер на кола и някакви подробности.
никога не заспивам с чорапи, ама никога. ако ми е прекалено студено се стоплям и тогава заспивам без чорапи .. обичам да спя с максимално малко дрехи, обичам да усещам чаршафите и юргана.
като си лягам винаги затварям плътно вратите на терасата, майка и сестра ми винаги до половината дърпат дръжката .. не може така, страх ме е ;д
доста често правя някви незначителни неща по 3 пъти .. за щастие
имам си някакви номерца и като съм пред дилема или чакам някакво решение си ги прилагам да видя какво ще се получи ..
май само за това се сещам