- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашето бъдеще -- професия???
Ще съм президент на света!
maDamn
Интериорен дизайнер : ))
Трябва да знам, че с тебе, любов ще изтрием грима...и ще сложим нов.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Винаги има две мнения - грешното и моето.
патоанатом![]()
педагогика или психология те са сходнина 16 съм съм твърде решена за това
От малък (не че сега съм много голям) се занимавам с музика , смисъл свирех на пиано когато бях малък и сега свиря , музиката винаги ме е влечела , по скоро искам да стана рапър , първият си текст написах , като бях на 5
и имаше смисъл , сега 10 години по късно отново пиша текстове и рапирам , но искам да започна вече професионално , това не е мечта , това е моята ЦЕЛ !
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Има ли правистииииииииииии ?
от много време си мисля за стоматология в чужбиназа жалост химията не ми върви много добре, а доколкото знам се изисква за изпита
Ами нещо с хуманитарните науки; или право, или политика. Ще ми се един ден да стана премиер на България и да се назнача доживот ХD Ама още е рано за това, първо да си вдигна успеха по БЕЛ и немски
Още ми е мнооого рано, но психологията изглежда интересна.
Нашите ме насочват към медицината, но порсто не ме влече, не ми харесва.
Много искам право, но има някои неща, които пък направо ме отказват. Иначе третият ми вариант е да запиша туриъм в Германия. По принцип още от малка съм мислила да ставам адвокат, както и нещо свързано с туризма.
И нашите искат да уча нещо в сферата на медицината, обаче аз все още не мога да реша. 9 клас съм и през последните години постоянно си меня решенията =.=
На 15 съм и още не знам. Обичам да пиша различни съчинения и есета, добра съм по история, литература, лесно ми се отдават чуждите езици - знам английски и уча немски. Имам шестици по всички предмети, но математиката хич не ми се отдава, уча я с голяма досада. Това ме навежда към мисълта за право или журналистика, но още имам време да реша. Може да се събудя някоя сутрин и да поискам да съм еколожка![]()