.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Голям фен Аватара на shaunaa

Провали ми живота !!

Моят брат ми провали живота !! Той е със 6 години по-малък от мен и сега е на 7, а аз на 13. Откакто се помня всички него харесват и обичат, защото бил дребен и сладък, Даже и собствената ни майка ни дели, не си признава, но е вярно, че тя г обича повече, защото като направи нещо и се вижда, че той е виновен тя мен обвинява. Например преди малко му казах, че харесва някое момиче и тоя така ме удари по глават, че все още ме боли и на всичкото отгоре ми се скараха, щото преди това сме си били толкова тихи и мирни и съм провалила всичко !! Дядо ми беше там, а с него се виждаме 2-пъти годишно и майка ми ми се равика, направо е ужасно. От както се помня винаги сме се карали с него и винаги аз съм виновна и съм наказана. Говорила съм с майка ми, че ни дели тя вика, че не било вярно, но даже и тати го вижда. Понякога имам чуството, че ми завижда, защото съм била много по-умна от брат ми, когато съм била на неговите години. Освен това аз много висока, а брат ми е много нисък, май няма 1,20, а аз съм 1,66. Друга причина да завижда е че аз мога да го командвам и той ми се подчинява понякога, а ама като види, че така, почва да вика и че бил прост, а аз да съм спряла да го използвам, защото иначе ще бъда наказана. Понякога има чуството, че аз не съм й дете, че не ме обича, иска се брат ми да е повече, винаго го хвали и ни сравнява ако е направил нещо хубаво !! Има моменти в които не ми се живее, защото той винаги проваля хубавите ми дни и единствената надежда с която живея всеки ден е бъдещето ми !! В училлище имам много приятели, но там съм различна, вкъщи съм тиха и не правя нищо, а в училище сякаш не съм аз !!

Брат ми ми съсипа живота, никога не съм го харесвала, но пък понякога го бичам. Всички него харвресват и обичат. преди да се роди всички така ме обичаха, аслед това ме забрравиха !!! Когато се сбие се обажда на мама и и си измисля куп неща и накрая аз излизам виновната и като се разкрещя за да ме чуаят и раберат съм наказана. Живея в нещо като ад понякога !!! Собствената ми майка предпочита бтрат, а представете си другите !! Аз съм толкова добра към всички, а те предпочитат онзи тапънар. Преди бях някак си веселеа, в къщи, а сега съм такава само когато съм сприятелии, прерди стила ми беше един , а сега друг и всичко това се промени заради брат, опитайх се да се отличавам и да съберас вниманието на роднини, а нищо не се получи, опитах се да се различа по характери пак никой не ме забелязва, сякъш съм невидима за тях. Преди бях едно съвсем различно момиче, а сега даже и немога да си го спомня, аз се заберавих каква бях, толкова ми се иска да не се бях променяла, но не мога да върна времето нназад. лятото бяхм,е ходили на един лагер и всички харесваха ббрат ми , а мен ме имаха като сестра та на..... Ужасно е да живееш под сянката на малкия си брат !!!!
    Вярвай в мечтите си !

„защото като направи нещо и се вижда, че той е виновен тя мен обвинява"

Мисля,че това е защото той е по малък и не разбира тя сигурно мисли,че ти му служиш за пример, но аз не разбирам, защото нямам по малък брат или сестра.Опитай се да я убедиш, че той не взима пример от теб.

П.П Това е само мое мнение.

Фен Аватара на LoweShot
    Град
    Град на интригите ;Д !!
    Как ше ти провали живота бе ? То той живота за теб едва сега започва .. и хубаво те наказва майка ти като гледам кв'и простотии пишеш ... Нямам думи .. Как майка ти ше обича повече брат ти?? - Няма такова нещо .. Осъзнай се .. И тв'а с характераа е пълна глупост абее седя и чета 10 мин. врели некипели ..

Im a LADY in da street but a FREAK in the bed...

Цитирай Първоначално написано от LoweShot
    Как ше ти провали живота бе ? То той живота за теб едва сега започва .. и хубаво те наказва майка ти като гледам кв'и простотии пишеш ... Нямам думи .. Как майка ти ше обича повече брат ти?? - Няма такова нещо .. Осъзнай се .. И тв'а с характераа е пълна глупост абее седя и чета 10 мин. врели некипели ..
    Сигурно е искала да напише, че и е провалил детството все пак от 6-годишна се чувства пренебрегната.

Град
    София
    Той е малък трябва му повече внимание.
    Ти си тъпо тийнче и ревнуваш,че му се обръща повече внимание.
    Споко,след някоя друга година като те мине с 2глави над теб,нещата ще се променят...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Явно вашите не са водили с теб разговора навремето от рода на "това, че ще имаш братче, не значи, че ще те обичаме по-малко".
    На 13 се чувстваш невидима, на 16 мислиш се мислиш за центъра на Вселената, колелото се върти общо-взето. Малка си още да таиш такива крайни чувства, излизай по-често на разходки на чист въздух.

Вие ме искарахте като някаква завистлива психопатка. Но всъщност точно така живея, не ми вярвате, защото не познавате майка ми или брат ми !! И имах предвид, че ми е провалил засега детсвото, но какво разбирате Вие, някога били ли сте в такова положение. Щях да се съглася с вас, че малко преувеличавам, ако беше така от скоро, но аз така пренебрегната от както брат ми се роди. Всичко е така както го описах. Не си измислял. Казвала съм и на някои приятели, че е така, но никой не ми вярва,защото никой не е живял живота. Знаете ли какво е никой да не ви вярва и да мислят, че брат винаги е прав?? Собствените ви майки дда се опитват да ви съботират, за да не сте нещо повече от брат си ?? не нали ?? Ако всичко това не беше истина, за какво ми е да пиша и да искам съвети ??? То ако не беше така, аз щях да се справя, но положението ми е точно такова, каквото го описах и вече ми писна да бъда невидима !!!!
    Вярвай в мечтите си !

Да ти имам проблемите.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    WTF я се стегни.
    Да, били сме на твое място. На 13 си, всяко момиче с по-малък брат се е чувствало така като е била на 11-12-13.
    Още си прекалено малка, за да си правиш такива изводи.
    Мразела го.

"Не го харесвам, но понякога го обичам."

Я се чуй какви ги приказваш.
    Нормално е на по-малките деца да им се обръща повече внимание

Супер фен Аватара на lubovvv
    пффффф, откъде тая омраза към едно малко дете? Това е много егоистично
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

стигнах до там,където пишеше ,че 6 годишния ти брат ти е провалил целия живот,а ти си на 12 и спрях да чета.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

фейспалм ХД Колкото мен си, а си още с акъла на брат си естествено, че майка ти ще го оби1ч повече, та той не пуска безсмислени теми по форуми Спокс, и аз преди мислех по този начин - Като бях на 5
    Да живее под сянката на малкия си брат - чуваш ли се ? Та той няма метър и трийсе още, както сама си написала
    Сега сериозно - няма нужда да мислиш така, просто е малък и майка ви се притеснява за него (все пак ти сама мжеш вече да се оправяш Аз още на 10 - 11 сама съм се оправяла и съм си се грижела за себе си, сигурна съм, че много повече от теб Не се дръж като петгодишна...)Така че майка тии има две деца - за голямата и достатъчно умна ли да се грижи по-напред или за бебето? Аз и моята сестра сме напълнно еравнопоставени, но все пак и тя е на 9... Аз се грижа постоянно за нея, но кой ли го оценява..И все пак не се оплаквам...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Споко,след някоя друга година като те мине с 2глави над теб,нещата ще се променят...

абсолютно

брат ми е много нисък, май няма 1,20, а аз съм 1,66.

и какви са тея тъпотии?
    той е на 7, ти на 13, логично е да е нисък, а ти по-висока ОМГ ...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa

абсолютно

брат ми е много нисък, май няма 1,20, а аз съм 1,66.

и какви са тея тъпотии?
    той е на 7, ти на 13, логично е да е нисък, а ти по-висока ОМГ ...
    Леле ти си била много тъпа имах предвид, че за възраста си е много нисък, абе защо не спрете да ме плюете, аз ви моля за съвет, а вие ме плюете, че не било така. Помислете далищях да се оплаквам ако не беше така ??
    Вярвай в мечтите си !

и какво като е нисък
    да не му обръщат внимание вашите заради това ли

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Ало, ти си на 13. Откога реално имаш живот, че някой даже пък е успял да ти го провали?
    Цитирай Първоначално написано от Nietzsche
    Whenever I climb I am followed by a dog called Ego.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa
    Леле ти си била много тъпа
    Аре, да внимаваш с епитетите, а? Хич не ходи на тия години да имаш такъв език и да се държиш толкова грозно с хората, камо ли с непознати, които си отделят от времето да ти отговарят в темата.
    абе защо не спрете да ме плюете, аз ви моля за съвет, а вие ме плюете, че не било така.
    1) Никой не те е плюл, най-културно ти се обясни, че не си права. Вместо да се позамислиш защо толкова хора, непознати все, ти казват едно и също и да се коригираш, ти реагираш истерично, 'щото, разбираш ли, не се съгласяваме с теб. Ако искаш да получаваш отговор от типа "Да, невръстният ти 7-годишен брат, който тепърва започва да различава добро и зло, ти е съсипал живота", т'ва е най-лесното. Но не е правилно. Майка ти прощава на брат ти всичко, 'щото е малък, което води до разглезване, ама това е друг въпрос. Няма как майка ти да те саботира, прощавай, за да не си нещо повече от брат си. То няма място за сравнение, разбираш ли? Къде ти 7 клас, къде ти първи. Учи си в училище, изкарвай добри оценки, ходи на олимпиади и състезания, съсредоточи се в кандидатстването си, вместо да се занимаваш с глупости. И спри да бъдеш толкова озлобена и себична, 'щото повтарям, грозно е и не ти ходи на годините. По тоя начин ще се отдалечиш не само от семейството си, ми и от приятелите си. Както се държиш с хората, по същия начин ще се държат и те с теб. Намери някого, с когото да споделяш. С баща си, с баба си, леля/чичо, ако имаш, изкажи им страховете си, но просто недей да бъдеш толкова агресивна и груба.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Аре, да внимаваш с епитетите, а? Хич не ходи на тия години да имаш такъв език и да се държиш толкова грозно с хората, камо ли с непознати, които си отделят от времето да ти отговарят в темата.
    абе защо не спрете да ме плюете, аз ви моля за съвет, а вие ме плюете, че не било така.
    1) Никой не те е плюл, най-културно ти се обясни, че не си права. Вместо да се позамислиш защо толкова хора, непознати все, ти казват едно и също и да се коригираш, ти реагираш истерично, 'щото, разбираш ли, не се съгласяваме с теб. Ако искаш да получаваш отговор от типа "Да, невръстният ти 7-годишен брат, който тепърва започва да различава добро и зло, ти е съсипал живота", т'ва е най-лесното. Но не е правилно. Майка ти прощава на брат ти всичко, 'щото е малък, което води до разглезване, ама това е друг въпрос. Няма как майка ти да те саботира, прощавай, за да не си нещо повече от брат си. То няма място за сравнение, разбираш ли? Къде ти 7 клас, къде ти първи. Учи си в училище, изкарвай добри оценки, ходи на олимпиади и състезания, съсредоточи се в кандидатстването си, вместо да се занимаваш с глупости. И спри да бъдеш толкова озлобена и себична, 'щото повтарям, грозно е и не ти ходи на годините. По тоя начин ще се отдалечиш не само от семейството си, ми и от приятелите си. Както се държиш с хората, по същия начин ще се държат и те с теб. Намери някого, с когото да споделяш. С баща си, с баба си, леля/чичо, ако имаш, изкажи им страховете си, но просто недей да бъдеш толкова агресивна и груба.
    Абе страхове - фобия от брат й ли? Просто ревнува от родителското внимание...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

'
    Ама никой не ми каза, напълно нормално освен няколко човека, всички или ми се ххилят или обиждат и ме искарвате някак си извън нерви, акво очаквате да ви милвам ли ?? Аз ви казвам едно, вие пак тръгвате да ме поправяте, че не било и пак ви казвам АКО НЕ БЕШЕ ТАКО ЗАЩО ЩЯХ ДА ПИША ТЕМАТА ???? И мога да ти кажа, че пред хора въобще не се държа така и имам много пприятели !!! Просто толкова много ме дразнят някои работи и ако почна да си ги избивам на другите по злобен начин, ест че ще ме намразят, затова може би без да се усещам го правя тук, все пак съм във форума, за да се отпусна и точно така си релаксирам , да си се дразня с другите, ама това, че ви ми се връзвате е друг проблем !!!
    Вярвай в мечтите си !

'
    Ама никой не ми каза, напълно нормално освен няколко човека, всички или ми се ххилят или обиждат и ме искарвате някак си извън нерви, акво очаквате да ви милвам ли ?? Аз ви казвам едно, вие пак тръгвате да ме поправяте, че не било и пак ви казвам АКО НЕ БЕШЕ ТАКа ЗАЩО ЩЯХ ДА ПИША ТЕМАТА ???? И мога да ти кажа, че пред хора въобще не се държа така и имам много пприятели !!! Просто толкова много ме дразнят някои работи и ако почна да си ги избивам на другите по злобен начин, ест че ще ме намразят, затова може би без да се усещам го правя тук, все пак съм във форума, за да се отпусна и точно така си релаксирам , да си се дразня с другите, ама това, че ви ми се връзвате е друг проблем !!!
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Леле ти си била много тъпа имах предвид, че за възраста си е много нисък, абе защо не спрете да ме плюете, аз ви моля за съвет, а вие ме плюете, че не било така. Помислете далищях да се оплаквам ако не беше така ??

шшш 13-годишно неосъзнато лапе ще ми казва че съм тъпа
    по-спокойно

+
    7год.23,050-средни килограми

7год. 121,40 -средна височина

първо от развитие на нормално дете не разбираш грам, така че не се мешай където не ти е работа
    второ не е нормално да ревнуваш от 7 годишно детенце, камоли да разправяш как ти бил съсипал живота,децата са най-чистото нещо+че като е по-малък е нормално да му се обръща повече внимание, щото и задника не може да си избърше сам
    и както каза nambypamby, светът не се върти около теб, пък като си на 13 в крайна сметка се оправяй сама, след 5-6 годинки вашите да не дойдат с теб до университета?
    фейсбуквай си там и си прави нещата ,която една типична 13 годишна кифла прави и се заблуждавай че всички те мразят....

тоя форум тотално е затъпял в последните 1-2 години, казвам го за не знам кой път, ама е така -.-
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Съсипал ти живота на 13 години. Това е абсурдно.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Просто,защото е по-малък,ще видиш след време,нещата ще се променят,само да поотрасне брат ти.

Казаха ти, че си неосъзната...И аз, дето съм колкото теб ли да ти го казвам?
    Хората не те плюят, изразяват мнение и те опрувергават, ти си мислиш, че всички сме срещу теб и едва ли не, ттова, че ти критикуваме гледната точка, ни прави лоши...Защо просто не поговориш с майка си?
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Малки сте още,нормално е да се заяждате един на друг,всички го минават тоя период.След 3-4г. всичко ще се промени и няма да е така,както сега.Никой не ти е провалил живота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си