.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Разлика във възрастта ..

Аз съм на 13 , а той на 16 . . харесваме се много, но всички гледат разликата във възрастта . . мислите ли, че може да се получи ;?? . . моля без обиди

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Той е във възрастта на перченето, алкохолните забежки, предимно секс му е в главата. Мислиш ли, че би могла да отговориш на нуждите му?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

не мисля, че бих на 100% . . често много съм объркана в момента, когато го питам ми казва, че много ме обича ;ххх

Деца....

Аз ако ти кажа, че те обичам, ще ми повярваш ли? Не бъди толкова наивна и доверчива. Не са важни сладките приказки, а делата. Поговори открито с него. За това какво очаква той от евентуална връзка и за това какво ти си готова да предложиш. Но не в бъдеще, а сега. За да ви е добре заедно трябва и двамата да сте на една вълна.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Разбира се, че може да се получи, стига да не обръщате толкова внимание на коментарите на другите. Три години са си една напълно нормална възрастова разлика

TheBeliever ~ А как да започна разговора ;?? Смисъл, ако го кажа направо няма ли да стане по зле ?

Meoww ~ аз също мисля, че три години не са много, но има доста злобни коментари от страна на приятелите ми, както и от страна на неговата компания и това още повече ме обърква ;х
    Последно редактирано от yoniie : 12-13-2011 на 11:42

Кое да стане по-зле? Ако не можеш да говориш с партньора си за очакванията си относно връзката ви значи нещо не е наред. Може да започнеш с това, че искаш да поговорите за вас и за отношенията ви, кажи му кое те притеснява, попитай го за неговите нагласи, как той вижда нещата и т.н. А ако те е срам да говориш за секс с него това само показва, че не си готова за подобна връзка.

@Meoww - три години не са кой знае какво, но на един малко по-късен етап. В случая имаме тепърва навлизащо в пубертета девойче, което се черви при произнасянето на думата "клитор" и вероятно цапнато от хормони момче, на което акъла му е в гащите.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Ами..просто погорете относно вас..Смисъл какво мисли той по въпроса и какво възнамерява да става занапред..И когато стане това си помисли хубаво какво искаш реално и ти от това между вас..Също така имай предвид ,че когато има силна обич хорските мнения са настрани.. Айде успех!

TheBeliever ~ Никога не е ставало въпрос за секса . . и затова ако изведнъж започна темата няма ли да е малко неловко ? Довечера ще започна разговора ..

За всичко има първи път. По-добре да сте наясно от рано, за да няма фалшиви надежди и разочарования.

TheBeliever ~ Ще започна от това какви очаквания има от мен. Така ако направя, добре ли е ? . . Хора, моля Ви давайте съвети ;хх

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Разбира се, че може да се получи, стига да не обръщате толкова внимание на коментарите на другите. Три години са си една напълно нормална възрастова разлика
    Съгласна.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не смятам че 3 години са нормална разлика в периода 13-16. Там и една е много. Нормално става когато по малкия е поне на 17.

Авторке - пробвай, ама нямате голямо бъдеще. Ще иска секс, дори и да не си го признава

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

valdesbg ~ значи според теб разликата ни е голяма, а това пречка ли е за връзката ни ? . . Офф много съм объркана вече ;хх

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    а замисляла ли си се, ти какво искаш от него? .... 16 - иска много повече, отколкото можеш да му дадеш ... 13 - не можеш да му дадеш почти нищо ..... 3 години не са много, но зависи кога са тези 3 години... не са много примерно 17-20 ... но 13-16 ... офф знам ли и аз
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Град
    В мислите на хората
    Авторке - не казвам че са пречка, ако нямаш против да си играчка в неговите ръце. Ти ще си разплаканата накрая.... подобни връзки не завършват хубаво, щото момчетата на тая възраст не им пука много много, а момичетата на твоята възраст се привързват от най-малкото.

Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    3 години разлика може и да е страшно много, и страшно малко. Във вашия случай е бая. Нищо не пречи да пробваш, обаче си имай едно наум.
    Имах връзка с 2 пъти по-голяма разлика, но аз съм на 17.

аххаммм . . емм ще говоря с него да видим докъде ще стигнем ;хх

Град
    В мислите на хората
    Чакаме следващата тема голямо нетърпение!

Dr. Gregory House

Смисъл . . ? Други мнения ?

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    е какви други мнения искаш... темата се изчерпа, не мислиш ли : )
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    3 години разлика може и да е страшно много, и страшно малко. Във вашия случай е бая. Нищо не пречи да пробваш, обаче си имай едно наум.
    Имах връзка с 2 пъти по-голяма разлика, но аз съм на 17.
    Точно,а и мисля,че въпросното момче,използва това,че го харесваш и си малка.. може би очаква да му се вържеш?!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    От къде знаете,че момичето също не иска секс
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Аз не знам за вас,но моите най-свестни връзки са били с момчета,чиято разлика в годините ни е била поне 3 години.Да не говорим,че когато с едно момче ни беше 5,се разбирахме повече от перфектно.Девствена съм и да не правим секс никога не е било проблем.Много загорели ги изкарахте 16 годишните ?!
    Авторке,зависи от човека.Не познаваме момчето ти,не знаем дали е искрено.Хората са различни.Не можеш да търсиш съвсем обективно мнение във форум.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Авторке, аз лятото ходих с едно момче на 17 а аз съм на 14. Нямах никакви ядове. Него наистина го цепеше хормона, но беше супер внимателен и никога не ме е натискал за подобни неща. Но твоя човек не го знам какъв е, тъй че както казаха - поговори с него по темата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си