.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    През последната една година го разбрах, но да, непрекъснато се чувствам така.
    Начинът, по който го определям, е следния: Когато (елементарен пример) една двойка имат хубава, здрава, дългогодишна, изпълнена с хубави емоции и чувства връзка, след като се разделят поне единият от тях казва "празно ми е". Какво означава да ти е празно? Какво означава да си празен? Не го разбирам, защото явно е чувство, а не мисъл или теория на някой-си, а аз никога не съм се чувствала така. След като моята такава връзка приключи се чувствах изпълнена, направо препълнена. Усещах как в мен има толкова много любов, която просто трябва да излея върху някой.
    Но не мисля, че е хубаво, не мисля, че е полезно, дори не мисля, че е честно спрямо другия да се практикува това чувство. Не бива да обичаш само защото имаш нужда да обичаш, свикнал си да обичаш, можеш да обичаш и пр.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    През последната една година го разбрах, но да, непрекъснато се чувствам така.
    Начинът, по който го определям, е следния: Когато (елементарен пример) една двойка имат хубава, здрава, дългогодишна, изпълнена с хубави емоции и чувства връзка, след като се разделят поне единият от тях казва "празно ми е". Какво означава да ти е празно? Какво означава да си празен? Не го разбирам, защото явно е чувство, а не мисъл или теория на някой-си, а аз никога не съм се чувствала така. След като моята такава връзка приключи се чувствах изпълнена, направо препълнена. Усещах как в мен има толкова много любов, която просто трябва да излея върху някой.
    Но не мисля, че е хубаво, не мисля, че е полезно, дори не мисля, че е честно спрямо другия да се практикува това чувство. Не бива да обичаш само защото имаш нужда да обичаш, свикнал си да обичаш, можеш да обичаш и пр.
    а как действаш в случая?
    как свличаш товара, как си освобождаваш място за дишане?
    //казах за себе си вече, че не е нужда, а съвсем естествен процес (като дишането), който явно не мога да прекъсна, а мисля, че ми се налага. това е, като да преливаш вода от голяма туба в шише от 0,5л. Като се напълни шишето какво правим? Или дори по-подходящ, струва му се пример, произвеждаш боклук, но имаш само едно кошче у дома си. Къде е бунището и как се стига дотам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си