.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как се свалят "каки"?

Здраствуйтйе хора, на 18 съм и съм правил секс все с хора на моя възраст и по-малки от мен. Сега искам да бъда с едно момиче на 20 години - запознахме се на някакъв купон, като я карам да се виждаме се виждаме за по 2-3 часа, абе нормалната история. Само дето имам усещането, че тя гледа на мен като на приятел, а не като на мъж, с който да спи. Можете ли да ми помогнете как да се развият нещата - какво да направя, така че с нея да се озовем в едно легло И дори няма си идея как да я поканя за такова нещо, тъй като до връзка няма как да се стигне, заради възрастовата разлика. Но ме привлича наистина.

anonymous708973
    Guest
    Възрастова разлика? Заради кирливите две години нямало да се стигне до връзка?
    Сваляй я по същия начин, по който сваляш всяка друга.

anonymous708973
    Guest
    Възрастова разлика? Заради кирливите две години нямало да се стигне до връзка?
    Сваляй я по същия начин, по който сваляш всяка друга.

То 2 години голямата разлика..И защо си мислиш, че тя не е като момичетата на твоята възраст..просто дръж се както си се държал с тях.Тя ако толкова не иска ще се дърпа и ще си проличи, че не те харесва като мъж.

Ама тя следва в Франция и се прибира за по месец на всеки 3 месеца и само през тоя месец мога да правя нещо с нея, а така връзка не става, но уникално ме привлича и искам сега като се прибере след 3 дни да направя нещо

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Здравей! Каки се свалят с въздушна пушка.Успех!!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    дръж се маллко по зряло и кажи и истината в лицето.. риск печели риск губи....или или
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

anonymous708973
    Guest
    Не й КАЗВАЙ нищо, що за тъп съвет, да не са 10, че да не могат да разчитат сигнали на тялото и намеци?
    Просто я докосвай.

Мега фен Аватара на RagioL
    Пускай и подбрани парчета на металика.

Забрави къде учи, колко време е тук, на колко години е. Тебе това не те интересува. Харесваш я нали? Ако отговорът е да, вземи си я. Води я по паркове и полянки, билярд, дарц, кънки, плуване, тенис, някакъв спорт. Трябва да е нещо интензивно, в което няма да има време да те разпитва за теб, а само да се весели. Освен това си избий начина на мислене "как да я поканя да спи с мен". Когато ще я водиш някъде не ѝ казвай къде, нека се чуди. Не я питай, за да я целунеш. Правиш го. Ако не иска ще разбереш, тя ще се отдръпне. В крайна сметка ти какво си, момче или момиче? Ако си момче, не питаш, а правиш. Ако не ѝ харесва...не те заслужава.

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Идеята за "Металика" е добра, но съм чувал и виждал, че се свалят, та дори и на земята с по един удар в брадата. Губели съзнание за минута-две, а ако искаш да спиш с нея - купи й нощница и мека възглавница. Споменавали са ми, че хората така спат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си