- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изчистване от Марихуана
Хора след няколко дни в училище ще ни правят тестове за пушене на трева. Проблемът е, че и аз пуша трева. Мисля, че тестовете ще са с урина. Как мога да се изчистя за най-кратко време от Марихуаната (THC) в урината? Запоследно пуших преди 3-4 дни.
около 6 месеца след последното пафкане се изчистваш напълно... изчистването се ускорява ако пиеш много вода, спортуваш (трябва да се потиш)... няма начин до няколко дни да се изчистиш...![]()
Кисело мляко и вода. Ако можеш посети и сауна.
Ако хората можеха да се изчистват толкова лесно от марихуана, сега хиляди затвори щяха да бъдат направени на старчески домове!
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
зависи какъв ТОЧНО тип ТЕСТ ще ползват: стандартните специфични тестове улавят употреба до 6-8месеца.
квалитетните, за пред съд - м/у три и осем месеца доказват наличието на канабинола категорично,
НЯМА такова нещо, като "ИЗЧИСТВАНЕ" , освен ако не си много на ясно с .............
Бира братчеДоста бира!Помага да ти кажа пиеш пикаеш,пиеш пикаеш и си готов!Знам го от един леко-атлет правиха му тест за джонга и след това за бира защото бирата убивала остатъците от трева в урината нещо от сорта ама знам че помага
Shte vi zasen4ime shtoto sam pi4
Последно редактирано от niki1996 : 12-29-2011 на 17:28
Първо това с тест в училище е много малоумно... Нямаш ли право да откажеш или просто да се направиш на болен ? Иначе стандартните тестове за марихуана, които дават връщат до 10 дни назад, а не ми се вярва от училището ти да си позволят по 16 кинта за един хубав тестер ! Самият тест може да бъде подлъган ако сипеш едно пакетче лимонтозо в урината си и тогава теста става много неясен ! (знам го от личен опит ). Освен това тези тестове никога не са на 100 процента сигурни ! ( пример- от близо 2 месеца не съм пушил трева ми правят тест и той показва положителна черта, правят ми и за амфети (никога не съм взимал) и той се оказва положителен ! След това ми правят нови и 2та са отрицателни .. Така че винаги можеш да успориш ) !Иначе за пречистване има 2 варианта, които наистина вършат работа ! Единият е да си вариш по цял ден (4-5 дни преди теста) много литри бира ! Няма да излезнеш от кенефа но със сигурност нямат да те хване теста ! Другия е 7 дни преди това да ядеш по 4-5 кофички дневно кисело мляко, също действа ! Знам и един трети, който обаче не съм пробвал и той е по 1 2 лъжици зехтин и пак не излизаш от тоалетната ! А в крайна сметка дори и да разберът, че пушиш няма нищо страшно ....Казвам ти ги всички тези варианти, тъй като преди година ме опандизиха и наще 2 месеца след това ми правеха тестове през 2 3 дни ...
ох какви сте филмари всичките тука! Плуване кисело мляко и т.н. Вие в час ли сте?!
Мойка, не се притеснявай, просто отиди до аптеката, кажи да ти дадат едно малко шишенце за изследвания (0.40лв) и помоли някой твой (чист) авер/ка да се изпикае в него..Най-добрия вариант (пробвано), после това шишенце можеш да си го мъкнеш в раницата или където поискаш
Поздрави.
Оцет .. пий оцет и за 1 ден се изчистваш казвам го от личен опит![]()
Moto-stunt
Фреш от лимони брато..!!!![]()