.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

моля пишете помогнете ми

здравейте. знам че е много тъпо но моля ви пишете ми. на 20 септември с приятеля ми правихме секс за първи път без презерватив но той само го вкара до половината стоя супер малко и го изкара.. не е свършвал нито предните 24 часа нито следващите.. овулацията ми е била на 23 според овулационните калкулаторчета. на 1ви октомври бяхме правили секс ( и от тогава не сме изобщо) по-хард от друг път и имах някакво зацапване по бельото което супер мн ме изплаши понеже прочетох че може да е от вгнездяване на яйцеклетката и на другия ден - 2ри октомври - си направих тест шуърчек (12 дни след рисковия акт) с първа сутрешна урина който беше отрицателен .. след това на 13ти октомври ми дойде и ми идваше до 20ти цикъла ми е с нормален цвят и нормална както виждате продължителност.. на другия месец обаче се бях изплашила че може да е цветна бременност и тестът да не е бил правилен понеже не беше на 14тия ден а по рано и реших да си направя още един.. купих го но явно съм капнала по малко от три капки урина в него защото нямах чашка а направо пишках отгоре и ръцете ми трепереха ужасно много.. като отворих капачето нямаше линия над буквата С а само някакво розово оцветяване малко по в дясно от буквата Р но нямаше черта над никоя буква.. и реших че е невалиден веднага си купих и направих втори както трябва - с пипетата, той беше отрицателен. после пак ми дойде и него месец от 14 до 20ти.. пак с норманел цвят .. нямам никакви симптоми от тези които придружават бременността .. този месец пак ми идва от 10ти до днес продължава също .. през това време бях болна и в болница където ми правиха над 5 кръвни картини и около 5 изследвания на урината в които нямаше нищо притеснително.. освен това три или четири пъти от тогава вече са ме гледали на видеозон понеже имам проблеми с пикочните пътища и пак нищо не се е видяло. въпросът ми е може ли да е цветна бременност или е абсолютно невъзможно защото чета в нета за жени които са със съвсем нормален цикъл но накрая се оказват бременни! тестовете може ли да грешат, може ли да ми има нещо? кажете моля ви изобщо не е измислено това и от както разбрах че може да е станало нещо не мога да живея нормално! ще очаквам да ми отговорите сериозно без да се подигравате!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Мацка излез от филма. И тестовете и кръвните изследвания и видеозона щом не са показали бременност значи НЕ СИ БРЕМЕННА!!!

благодаря ти че отговори и не се подиграваш.. наистина вече е повече филмиране от колкото нещо друго.. благодаря ти. само се чудя колко време трябва да мине преди да спра да се притеснявам. вече ме е страх не искам да чуя за секс дори с презерватив слава богу че приятеля ми е разбран и не прави проблеми. благодаря ти че писа

Съгласна съм с DragonLady, мацка успокой се, прави секс с предпазни средства и всичко ще е ок.Наслаждавай се на секса, не мисли постоянно за възможни гафове!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Недей си мисли все, че може да стане фал. Правете си секс, но само с презерватив, и то правилно поставен - да няма въздух в него

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Мацка излез от филма. И тестовете и кръвните изследвания и видеозона щом не са показали бременност значи НЕ СИ БРЕМЕННА!!!
    This. Thread locked
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си