- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как ще коментирате това интервю ?
Дай ми например някои идеи как да го променим, щом не е правилно да кимаме в знак на съгласие?!
Не съм казала, че не е правилно. Правилно е да не сте съгласни, но защо чакате все някой друг да ви даде идеи как да го оправите?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защото много от нещата в тази държава не зависят изобщо от нас, например?
Аз може да гласувам за *еди коя си най-добра партия, която ще изкорени корупцията и бла-бла-бла*, но останалите 90% ще гласуват за комунягите, турците или боклуците, така че кво ще се промени?
Видя кво стана с циганите. Бяхме на ръба на гражданска война, но никой не си мръдна пръста да направи квото и да е и протестите спряха, а напрежението си остана. Няма да се оправим скоро...
Тоя пък, ще ми обяснява колко хубаво било през комунизма, ти наред ли си бе? Смърт за комунизма и за всички комунисти!
А от кого зависят нещата в тази държава?
Да, на никой не му харесват.
В общи линии: като не ти харесва - правиш нещо по въпроса или се примиряваш. Докато избираме да се примиряваме, ще сме така. Но тогава просто нямаме право да плюем. Защото изглеждаме смешни отстрани.
Чел съм и съм гледал доста по въпроса, пък и виждам с очите си как комунизма се е отразил на баща ми, който цял живот се е борил срещу тая сган...
С други думи си един книжен плъх, който познава нещата на теория?
Пази боже, ако бях ги познавал на практика. На никого не пожелавам това. Ти някаква защитничка на комунизма ли се явяваш или...?
Не, не съм защитничка на комунизма. Просто ми е смешно как може да коментирате нещо толкова разпалено, при условие, че дефакто не го познавате.
Ами ако и твоят дядо е бил от жертвите на тази извратена идеология и ти щеше да го коментираш така. Радвам се, че комунизмът се срина така жестоко, както никоя друга идеология преди! Изчезна безследно! Провали се всичко това, за което са се борили нещастните долни безмозъчни боклуци, наричащи себе си комунисти! И най-радостното е, че дори и да не бяха осъдени, много от палачите получиха страшна присъда - да видят как всичко, в което вярваха фанатично, става на пух и прах, а собствените им червени наследници си обърсаха седалищните части с червените идеи и станаха най-първи капиталисти! Но айде нека се придържаме към темата...
Последно редактирано от Afternoon : 12-16-2011 на 11:43
Точно това е точката, по която всички нихилисти грешите.
Не сме по-зле от държавите в централна Африка. Българското население има достъп до образование, здравеопазване, ток, интернет, прясна вода и храна. Какво толкова ви липсва, че се депресирате толкова? Още храна и още пари ли?
Всъщност, за такива хора като автора на това "интервю" е прекалено късно. Все още съм оптимист обаче, че има милиони българи, които просто са заслепени от тези лъжи, че едва ли не сме страна от третия свят и могат да се върнат в реалността.
Никой не може да каже как да си оправим ВСИЧКИ проблеми. За сметка на това можем да си ги оправим един по един.
Започнете от себе си.
А колкото до носталгичните бабки от по-горе, които ще връщат комунизма - истината е, че икономиката на България особено в последните години на комунизма се издържа изключително чрез чужди пари и заеми. Крахът от 90те щеше да настане независимо дали комунизма се беше задържал и именно комунистите ни доведоха до това положение.
Afternoon, кой знае и ти какъв си вчерашен келеш, не се прави на много знаещ от това което си прочел, чувал и т. н., а поживей малко и тогава се прави на компетентен по тези въпроси. Мерси.
PainMonopoly, точно това и аз имах предвид, че всичко е адски преувеличено. Ама никой не ме разбра явно...
П.С: Concussion, момиченце, мери си приказките. Достатъчно съм живял за да мога да си направя тези изводи...
Последно редактирано от Afternoon : 12-16-2011 на 11:52
Ама не, не смятайте, че защитавам комунизма. Просто не си позволявам да заемам толкова крайно положение като някои други хора. Да, сигурно не е било по-добре, да, сигурно е било страшно. Но аз просто не съм компетентна, за да навлизам в такъв спор.
Само да уточня - визирах фенчето на мутренски фолклор по-горе.
Благодаря. Засегнах се от думата "бабка"![]()
PainMonopoly и Afternoon са толкова зле горките, че даже няма смисъл да се намесвам за да ги излагам допълнително, тъй като те самите се справят доста добре !
Продължавайте господа, целия форум ви чете глупостите
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Разтреперих се, че ще ми извадиш по-страшни аргументи от "много си зле" и "много си прост". Моля те, недей, пощади форумната ми репутация.
Путка майна аз мога да ви оборя по всички глупости, които написахте ти и оня другия анти комунист, чудя се дали вие можете ?
Не че съм някъв комуняга и тн. но като чета откровени глупости от разни такива елемнти като вас ми става много досадно
Законът е закон,
но той врата в полето е
Май започнахме да ставаме емоционални? Започвам да се притеснявам да не се пръснеш от досада.
Преди да отправяш такива тежки закани, си помисли дали можеш да ги изпълниш. За което едва ли някой, който ти е чел мнения е оптимистично настроен, имайки предвид, че "много си прост", "много си зле" и "путка майна" са валидни аргументи... за спор между седмокласници.
Аз не се възхищавам нито на червени, нито на сини, да наистина след 10 ноември именно комунистите окрадаха България
По времето на комунизма България е била на 2-ро място по икономически растеж и развитие в цяла Европа.
Повечето държави от соца са ни дължали десетки милиони от различни бизнес отношения вкл. и Русия.
Имало е моменти в които българския лев и бил по стабилен от австрийския шилинг примерно, кво ли ви обяснявам...
Законът е закон,
но той врата в полето е
Как определи на кое място е след, като преди 89-та ръстта на страната се е измервал в БНП, вместо БВП, ако въобще ти говорят нещо? И аз говорех за "мутрите".
n00bs