Докато се прибирах от училище и минах покрай някакъв завод тука за месо ли... няма значение. И има едно куче там в двора на тоя завод, което лаеше. И ония го пуснаха на улицата и то тръгна да бяга. Една кола 100% го видя, обаче не спря и направо си го блъсна като някой самолет. Мина през него дори и го подметна еба ти зверското. И вместо да спре тоя идиот (да го ебат циганите дано) тоя си продължи все едно нищо не е станало. А също така им се чудя на ония пазачи ли са кви са.. дето го пуснаха да излязат. Ама супер малоумните бе МАЛОУМНИИИ! Нямам думи. Никога не съм виждала да блъснат животно толкова зверски. Направо ми идеше да ида и не знам какво да го направя тоя в колата. Що ли не му записах номера. Щях да му стъжня животеца. Никога, ама абсолютно никога не се е разигравала подобна сценка пред очите ми и то да я видя толкова ясно. Полудях, НАПРАВО ПОЛУДЯХ!
Еба ти идиота... дано го блъснат и него по тоя, че даже и по по-зверски начин и да остане инвалид за цял живот дано. Да се мъчи дано! Дееееба как се ядосах... ;x

И сега някой ще каже, че кучето е виновно.... То все едно много разбира какво прави. Първо, че ония са виновни, че са го пуснали и второ, че ония го видя и въпреки това не направи опит да спре. Ба си идиота.... нямам думиии ;x Поне да беше спрял след това. То милото продължи да вие и да седи на топка безпомощно. И ония седят и го гледат, ами не го пренесат на тротоара поне и да го заведат в болница... Няма по-шибано племе от българите, заклевам се! Даже една друга кола щеше да мине през него (може и да мина... не се видя хубаво)....