.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Пяна за коса

..препоръчайте ми хубава пяна за коса, наистина да имитира мокър ефект, омръзна ми да си купувам пяни и уж не толкова ефтини и ми сплескват косата, става ми като мръсна или пък след 1-2 часа вс. се е развалило, виждала съм момичета дето са се правили с плитки и после с пяна и става супер готино, но на мене не ми се получава нещо..и да попитам като спя с плитки, кога да сложа пяната преди да се сплета или на сутринта като си оправям косата..мерси предварително!

Banned Мега фен
    за пияна не знам.. тафт,нивеа.. иначе може техниката ти за нанасяне на пияна да не е добра.. а колкото до плитките.. аз също се правя така,но без пияна.. ако ти е чуплива косата просто на мокра коса ги плетеш и чакаш да изсъхне косата и ги разплиташ.. не е нужно да слагаш после пияна,но това при положение,че ти е чуплива косата.. ако не е можеш на мокра коса да сложиш пияна,да сплетеш и като изсъхне да разплетеш и да фиксираш с лак ..дано съм ти помогнала поне малко

Banned Мега фен
    а забравих да кажа.. щом искаш мокър ефект защо не пробваш с вакса ?

Голям фен Аватара на taamara
    Един съвет - не нанасяй пяната върху суха коса ... на другия ден е като парцал..буквално ..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    ^мне глупости

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си