Здравейте понеже съм девствен и не мога просто така от главичката да тръгна да го поставям презерватива надолу , за това малко разтягам с пръсти презерватива за да може да влезне на главичката и натам е лесно , а да попитам има ли проблем примерно когато пениса не е на 100 процента възбуден тогава да тръгна да го слагам че главичката не е толкова голяма и може да се сложи , тъй като когато е възбуден пениса на макс не мога да сложа презерватива заради чувствителността на главичката ?????????????????????????????????????????
Доста мъже ( и аз съм така) като сложат презерватив и им спада... което автоматично изключва възможността да тръгнеш да си слагаш презерватив преди да ти е станал на макс...Ако ти е прекалено тесен има презервативи с различен размер, отиди в аптека или сексш-шоп и питай
Със сигурност не ти е тесен. Трябва да си на макс еректирал, тогава само го поставяш на главичката (той си седи отгоре) и започваш да го разпъваш надолу по члена. Не е хубаво да го разтягаш настрани, защото може да се спука и да не разбереш. Просто го разтилай надолу и няма да има проблем.
да ясно , но чувстителността на главичката е голяма и не мога просто така да го разтягам надолу по нея , просто с пръсти трябва да разтегна малко презерватива още когато е изкаран от опаковката и да го сложа до към края на главичката иначе е едно гадно неприятно задади чувствителността иначе щом мина главичката натам е лесно вчера пробвах така и мисля че стана както трябва )))))