.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Red face първа среща

Здравейте.След няколко дни ще излизам с момиче на първа среща.Проблемът е че това за мен е първа среща изобщо.Искам малко съвети как да се държа и тн.

Моля без злобни коментари

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Най-важното е да бъдеш себе си. Не бива да се преструваш на такъв какъвто не си, за да не си изгради момичето погрешно мнение за теб и накрая да се разочаровате.
    Дръж се мило, любезно и бъди искрен с нея.
    Успех ти пожелавам. После да кажеш как е минало.
    Не се разстройвай ако не си паснете. В морето има много риба.. все ще попаднеш на някоя, с която да се разбирате.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Повече от фен
    Град
    :Disneyland :D
    Ааа, подобна ситуация, но аз съм така с момче.. момиче съм, де, и ще имам среща. Първа. През живота ми. З какво трябва да говоря, как да се държа? Да не правя нова тема...
    I'm a GIRL ^^ I'm PROUD

Американски форум - питаш и ти отговарят
    Руски форум - питаш и те питат
    Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!

Ми това дето го каза Bukuuu е много вярно. Не се притеснявайте, бе деца, споко. Бъдете естествени, отпуснете се, говорете си с нея/него, изслушвайте я/го и не му мислете много. Вижте как ще се стекат обстоятелствата и действайте на момента. Айде успех...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от jack11 Виж мнението
    Здравейте.След няколко дни ще излизам с момиче на първа среща.Проблемът е че това за мен е първа среща изобщо.Искам малко съвети как да се държа и тн.

Моля без злобни коментари
    Има голям шанс доста от първите ти срещи да са трагични, така че най-важното е да не се отчайваш, ако не мине така, както на теб ти се е искало. Гледай да не си много притеснен и другото ще си дойде на мястото. Рано ти е за схеми, тактики и други сложни работи. Сега е важно да понатрупаш малко опит. Иди с мисълта, че ще имаш още стотици първи срещи и, че тва не е нещо кой знае кво. С времето, ако напреднеш, и ежедневие може да ти стане - да излизаш на срещи (не само първи срещи)
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Първа среща - ами нищо особено , просто излизаш с не толкова познат за теб човек и си говорите с цел да се опознаете .
    Просто го приеми като обикновено излизане с приятели ... отивате примерно да хапнете , на кафе , на кино и си говорите .После вече си проличава има ли смисъл и допаднали ли сте си . Но за да излезеш на среща трябва да си подготвен/а и за отхвърляне за да няма разочарование и депресии - просто приемаш че следващия път ще е по-добре .И най-важното Успех .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

anonymous708973
    Guest
    Много се филмирате. "Първа среща. В живота ми." - И кво, много ли си помогна, като се панира така? На колко първи срещи съм излизала, без да си давам сметка, че са първи срещи - и с просто приятели, и с хора, с които съм била след това.
    Излизате, правите нещо готино, опознавате се, трупате опит, не е трудно.
    Казването на "чао" вече е малко по-пипкаво. Според това как е минало, можете да се прегърнете или не, да си кажете "Да се видим пак.", но не като въпрос, а като заключение по-скоро.

Мерси на всички и ще се радвам на още мнения и препоръки

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    И аз преди се спичах на първи срещи - побиваха ме тръпки от нещо средно между вълнение и притеснение.И по тази причина измислих един метод, който действа поне при мене - на път за срещата започвам да си викам на ум неща от сорта - виж са какъв си тъпак, нещастник, загубеняк и т.н., че да са притесняваш от една проста пикла, курва и т.н. Изглежда малко грубо отстрани, но има деяствие !!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Аз винаги се притиснявам до момента в който видя човека с който съм излязъл след това забравям за всичко просто подсъзнателно и сичко си става ей така без да го мисля , а и каквото и да ти кажем видиш ли я ще ти излезе от главата казаното де :Д

Аве тва със загубеняк и т.н са крайности.Аз лично например имам една тактика работи преди изпити срещи и квото и да е.Значи като отиваш просто си мисли че излизате само като приятели, карай го спокойно, не очаквай много, но все пак
    не се дръж като олигофрен.Останалото не зависи от теб

мерси пак
    исках да ви попитам още нещо- до каква степен мога да я държа за ръка,прегърна или целуна (до къде може да стигна без да изглеждам като идиот)

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Според мен целувка на първа среща е избързване. Можеш да й подържиш ръката докато се разхождате, а когато срещата ви приключи я прегърни за чао. Цунки по-нататък.. Поне аз така мисля, че е най-удачно и няма да изглеждаш като нахалник.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Бирата винаги помага хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си