- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Толкова е нечестно.....
12 клас съм и уча по всичко, стремя се да имам шестици за срока по всичко..(винаги съм имала успех над 5,75) но като че ли нещо постоянно е против мен и изкарвам напоследък 5,4 .. класните са ужасни просто.. очертава се, че може би няма да вземам и стипендия от 2 срок ;( Това е в най-лошия случай ( в най-добрия е 5,92),, но искам да имам поне 5,50 за 1-вия срок..
Какво да направя.. уча, но ни дават трудни тестове и това ми убива желанието.. мн ми е тегаво некво(
В 12 клас надуват оценките супер много, така че не се притеснявай.
И аз съм 12 клас и съм с твоя проблем. Уроците са ужасно скучни както и контролните, но някак успявам да изкарам 5 и 6, но не минава и без някоя четворка. Просто чета уроците малко повече, за да ги запомня.
аз не съм 12ти клас, но и при мен се проявява същия спад... наредих набързо четворките и сега се чудя как да ги оправям... а по принцип винаги съм се старала по-ниско от 5 да не ми клепат в бележника... кофти е, амм ще трябва някак си да се справям с това... а за уроци и дума да не става ;д ... не мога да уча.. не знам как точно, колкото и тъпо да звучи... преди наблягах на слушането в час и имаше ефект, но сега няма как просто да се случи това ;д ....
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Същата история, 12 клас съм, само че всички даскали тази година решиха, че предметът, по който преподават, е най-важен. Щом дори и по физическо ми се правят на голяма работа... :X Нещо всички са се побъркали напоследък, сякаш си нямам две матури, за които да се подготвям, ами да блъскам и по няк'ви глупости.
Има и др като мен.. ;д и да добавя- супер мн се дразня на ученици, които и представа си нямат за какво става на въпрос, а имат по-високи оценки от мен... Просто искам да получа възнаграждение за положения труд ( всеки ден учене по 5 часа у дома и 7 в даскало.. ;х)) Дано да има справедливост и да завърше първия срок с поне 5,60Мн се надявам.. защото го заслужавам..
И се дразня на учителските деца, дето винаги ги толерират,, Но поне знам,че се справям сама, а не че някои постоянно ме бута напред....
П.С. Искам справедливостта да възтържествува, защото тези оценки ми трябват за дипломата
Леле ще се гръмна и ще ви се оплача...В понеделник имам конролно по счетоводство над раздел от 76 страници.Днеска станах в 8 за да уча засега съм минала около 1/3...а утре трябва да пиша есе и да решавам задачите по практика счетоводство........И като се сетя,че ще има хора,които няма да са си отоворили учбниците и ще имат нахалството да препишат се вбесявам...
Пропуснах хубавия ден,за да уча е няма такава преебавка просто.А си мечтаех за спойна събота и релаксираща неделя......а то, какво стана.Цял ден като книжен плъх уча и пиша......
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
@Happiness1, ако след 5 часа дневно над уроците не успяваш да изкараш шестици, трябва сериозно да си преразгледаш начините на учене.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.