.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Нещата не вървят..

да сложа край или да почакам още мъничко за да видя- ще се промени ли поне малко ? : )

Някой поне си правят труда да напишат проблема, но все пак каквото и да е преди да зарежеш приятелката си, поговори с нея какво не ти харесва.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Човече обясни поне малко как стоят нещата, за да знаем какъв съвет да ти дадем. =)

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не знам за какво става на въпрос,но в момента аз съм в такава ситуация,за каквото и да говориш.Каквото и да има поговорете и ако някой се нуждае от промяна в другия.. опитайте,няма да загубите Много се карах доскоро с приятеля ми,дърпахме се ей така от нищото.. Той винаги е бил мил,романтичен.. но изведнъж нещо се обърка и чувствах някаква промяна в него,не че съм му омръзнала или нещо такова.. просто не мога да го обесня.. Започнахме да се караме още повече,докато най-сетне "уж" сериозно се стигна до края.Той извърши една глупост и ми каза,че след това нещо е осъзнал,че наистина може да ме изгуби завинаги (не говорим за намесата на друга или нещо от сорта).Звънна ми да се видим,срещнахме се пред един Супермаркет и аз бях толкова крайна,че повече не мога да съм с него,че горкия чак заплака там,пред всичките тези хора и ми обеща да се промени.. изцяло.. да се спре с глупостите и т.н.И това стана,както казах и в предната тема - човек трябва да сгреши,за да осъзнае какво има до себе си,преди да го е изгубил Така че за каквото и да става на въпрос при вас,не губи надежда,но не можеш само да го чакаш да се промени.. за това трябва да се проведе един сериозен разговор !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Тя не чете мисли, за да знае, че според теб има нужда от промяна. Няма какво да чакаш. Просто говори с нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Говорете.
    Какво искаш да се промени?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Успех ! Ако си я обичаш не се предавай просто така..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Най - лесно е да се откажеш, щом не ти пука толкова и искаш да минеш по лесния път давай.

Може да е кофти период, всяка връзка има такъв. Ако нещата се пообсъдят има възможност да се пооправят, ама за това се искат нерви и разбраност.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Тегли си късметче от кафе и така реши. Е'баси скапаната тема!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си