.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен

Smile

Няма как да се даде конкретен отговор. Защото няма информация и следователно нямаме представа как тренираш и от какво може да бъде. Най-добре е да напишеш: 1. седмичната програма, 2. пълната програма в деня за гърди,какви упражнения,кое след кое правиш, 3.серии в деня за гърди, 4.повторения, 5. Ако желаеш може и използваните тежести да напишеш тук или на лично съобщение. Нещата са много относителни. Един няма сила за 45-50 кг лег,а друг за 100 кг.
    Просто "нямам сила" нищо не ми говори. По принцип всеки от нас няма сила когато опита серия с по-голяма тежест от използваната дотогава. 6. Продължителност на тренировката в този ден.

И което е най-важно според мен,за един месец не очаквай някаква голяма сила или маса да качиш. Дори и във фитнеса не стават чудеса. Само дядо Коледа ги може

Супер фен
    ...и се съмнявам,че програмата ти не е подредена по най-добрия начин щом правиш една от големите и важни мускулни групи в края на седмицата. При такава схема е просто "задължително" да нямаш сила. Силата си е отишла още между понеделника и четвъртъка.

Супер фен
    Може би в петък оставаш без сила. Още повече пък след ръцете в срядата. Имаш и 4 дни,което е изморително за начинаещ. но дали е добра програмата ти кантара и аршина ще покажат. И освен това фитнесът е на приливи и отливи по отношение на силата. 2-3-4 седмици имаш,после една или дори две седмици нямаш. И други са ми го казвали. И при тях е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си