.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

ами ръцете не са ми много големи,мисля че са нормални.. колкото до тежестите,правя с толкова колкото се чувствам,че ми е добре.. нека се смеят,че правя с 40 лежанка,но нали правя упражненията правилно,защото другите които го правят с повече килограми,примерно пускат щангата или дъмбела повече отколкото трябва.. дефакто съм слабичък,но имам желание и мотивация да стана по-здрав

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от progrezo Виж мнението
    ами ръцете не са ми много големи,мисля че са нормални.. колкото до тежестите,правя с толкова колкото се чувствам,че ми е добре.. нека се смеят,че правя с 40 лежанка,но нали правя упражненията правилно
    Писах за ръста и теглото ти. Някои с подобни физически данни са много слаби. А ти изглеждаш нормално. Тежестите също са съвсем нормални за начало.
    За това,което питаше горе. Можеш да караш с повече повторения както си решил до края на месеца. Да заякнат раменете.
    След това правиш първото упражнение,лега с повторения по метода пирамида. Това е много добре за предпазване от травми. Второто и следващите за гърди можеш да правиш с равни серии,с почти еднакъв брой повторения или също по пирамидата.
    Във фитнеса се започва с общо загряване с разни движения. После преди първото упражнение за всяка мускулна група се правят 1-2 серии с лека тежест и 15-20 повторения. След това за останалите 3-4 упражнения за същия мускул караш направо с работната тежест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си