.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Повече от фен Аватара на Gllory

Angry Оф писна ми !

Оооооф писна миииии ...
    Само ми се цупи за некви еб*ти нещата ;@@@ говорим си нещо за некви момичета с едни приятели, той ме гушкаше и вика ти момиче ли си и аз викам Не хаха и от там той ми се нацупи ..пфффф после като го питах за кво вика .. че бил казал ти Мойто момиче ли си ....... е, ако съм чула че е казал мойто и да кажа Не ..ОК ..ама не съм чула бееее деееа само се дразнааа ;@@@@@@@ сега пак ще се цупиии, ще прави стойки офофофффффф ;@@@
    И аз мога да се цупя и да се права на интересна и то за далеч по-сериозни неща ..ама не го права, нали ..
    и без тва бяхме скарани до оня ден ;@

Просто искам да си излея яда някъде ;@
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

ко каза , ко ?

и как ще те пита "ти мойто момиче ли си?" ахаххахаха

Бе той се базикаше бе ;дд .. е така го каза
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

да за това ти се сърди

е нали трябва да се хване за нещо, да се нацупи, разсърди .. иначе няма да е той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си