- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- депресирам съм
депресията не е лошо нещо, лично аз я намирам като нещо нормално и част от живота си...
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
оф тва е дълбока тема и няма да я подхващам, но към автора, който се е вкарал яко във филми, да му споделя че и аз съм изпадала в депресия и магията е там , че дори ти сам не осъзнаваш в депресия ли си.
Един съвет... спри филмите и ако си мъж, което си мисля де, дръж си се като мъж а не като разлигавено пихтиесто лайно, хленчещо че света му е крив ! Чак като излезнеш от депресията тогава осъзнаваш в къв сериал си се намирал
[maroin - мъжко си, гаранция.]
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Какво като съм мъж. Ние мъжете от желязо ли сме правени.Не знаеш нищо за мен и живота ми за да ме окачестяваш като лайно.Като истински християнин винаги бих насърчил и помогнал на човек в беда.Проблема е,че сега аз съм зле,но няма никой до мен и сериозно мисля,че нещо не е наред с мен.Благодаря все пак за нищо.
пък аз не съм депресирана : ) ..... пий един топъл шоколад с 2-3 бисквитки и всичко ще е наред^^
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
намирай положителното във всяко отрицателно нещо .. за тва нещо винаги помагат приятелите и тревата
мен като ми е тегаво и само като излезна с 1-2 аверчета и сякаш супер много ми помагат да се отърся от всичко , винаги имат решения за всичко и винаги помага ... ако се забиваш у вас нищо не става
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
За меланхолия чували ли сте ? :С
Последно редактирано от yakuza_ : 12-17-2011 на 09:31
n00bs
чувал и сме
//(подходяща емотка)
позната песен е тфа меланхолията...
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
тази песен я слушам всеки ден и помага много : )))
but i'm still here
Последно редактирано от NightGuardian : 12-17-2011 на 13:05
Една песен или нещо красиво, което може да ти зарадва душичката за момент, може да оправи настроение, да повдигне духа, но ако си говорим за истинска депресия, а не за някакво моментно състояние, не е способна да те излекува.
чуй к'во пее човека : ))) Живота продължава , каквото и да става![]()
Чувам го, но пак казвам - такива приказки не помагат на депресираните хора.
запиши се на кик-бокс![]()
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
май чувате , но не слушате...
пък и не знам нещо по-силно от музиката.