- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашето мнение за соковете, напитките и тн.?
е това вече е кофти, а до колкото знам си вегетарианка, както и аз но то човек не знае вече къде какво слагат
в прочем доста полезна статийка вече няма да пия дори кафе със сметана http://danailgeorgiev.blogspot.com/2...-post_793.html
Последно редактирано от Ou7oFmYhEaD : 12-19-2011 на 18:30
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Кола пия много рядко, въпреки, че обичам,други газирани напитки - изобщо. Сокове - също много рядко, на повечето просто не ми харесва вкуса, някакви супер изкуствени вкусове имат всичките. Пия сок само като си го изстискам сама вкъщи, най-вече от грейпфрут. Иначе постоянно пия вода.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не пия газирано,рядко пия натурални сокове.Гледам да пия най-вече вода,макар ,че и тя донякъде си е вредна...В днешно време сме заобиколени от толкова много вредни неща-храни ,напитки и какво ли още не ,и колкото и да се опитваме да водим що годе здравословен начин на живот ,всичко си оказва влияние след време.Ако трябваше да ядем само полезни храни,то бихме останали гладни и не за друго,а защото такива храни почти не се срещат.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не пия сокове - замених ги с фрешове, газираното също спрях. Пия само вода и чайове - сега съм си взела един английски със зелен чай и мента...страхотееен е!![]()
Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.
Е една сокоистисквачка да е до към 20лв. ако е ел., иначе тея пластмасовите, на които въртиш са по 2лв. в магазинчетата за левче. И не е нужно всеки ден да се купуват килограми?! Аз с два грейпфрута си правя една чаша 300мл.
Всяка седмица купуваме плодове и често пием фрешове. Предпочитам пресен фреш, отколкото сок от кутия.
Е... преди малко и аз попаднах на горе показаната статия и направо.. Отвратих се.Изобщо нямах идея, че желатина се прави от кости и хрущяли.Да не говорим, че повечето неща дори не ги бях чувала..Газирано не пия много отдавна, на сокове карам.Явно вече за нищо не можеш да вярваш на търговците.Правят го все едно си идиот и не разбираш.Благодаря за темата, вече ще мина само на вода.
Rebirthing, сама ли си ги изучавала всички неща за Е-тата, кое какво е и прочее? Да не учиш нещо, свързано с това?
95% от течностите ми изпити за деня са именно сокове и газирани напитки, което е супер лошо, но няма отказване.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Мразч газирано ! Разбърква ми стомаха чуствам се надута и ми се повръща ! Сокове обожавам макар че пия рядко![]()