.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Впрочем за мен беше доста голяма изненада когато изпих сока от касис на Куинс, след което видях, че оцветителя е кохинил, т.е направен от изсушени насекоми !
    е това вече е кофти, а до колкото знам си вегетарианка, както и аз но то човек не знае вече къде какво слагат
    в прочем доста полезна статийка вече няма да пия дори кафе със сметана http://danailgeorgiev.blogspot.com/2...-post_793.html
    Последно редактирано от Ou7oFmYhEaD : 12-19-2011 на 18:30
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Кола пия много рядко, въпреки, че обичам,други газирани напитки - изобщо. Сокове - също много рядко, на повечето просто не ми харесва вкуса, някакви супер изкуствени вкусове имат всичките. Пия сок само като си го изстискам сама вкъщи, най-вече от грейпфрут. Иначе постоянно пия вода.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    е това вече е кофти, а до колкото знам си вегетарианка, както и аз но то човек не знае вече къде какво слагат
    в прочем доста полезна статийка вече няма да пия дори кафе със сметана http://danailgeorgiev.blogspot.com/2...-post_793.html
    Направо веганка съм си, а как нагълтах малките насекоми ! Ама нищо...беше отдавна, пък и сигурно на по-голямата част от хората им се е случвало, дори без да знаят.
    Колкото до статията, аз си имам списък с Е-тата от животински произход и вече внимавам .

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не пия газирано,рядко пия натурални сокове.Гледам да пия най-вече вода,макар ,че и тя донякъде си е вредна...В днешно време сме заобиколени от толкова много вредни неща-храни ,напитки и какво ли още не ,и колкото и да се опитваме да водим що годе здравословен начин на живот ,всичко си оказва влияние след време.Ако трябваше да ядем само полезни храни,то бихме останали гладни и не за друго,а защото такива храни почти не се срещат.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Не пия сокове - замених ги с фрешове, газираното също спрях. Пия само вода и чайове - сега съм си взела един английски със зелен чай и мента...страхотееен е!
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Е една сокоистисквачка да е до към 20лв. ако е ел., иначе тея пластмасовите, на които въртиш са по 2лв. в магазинчетата за левче. И не е нужно всеки ден да се купуват килограми?! Аз с два грейпфрута си правя една чаша 300мл.
    Всяка седмица купуваме плодове и често пием фрешове. Предпочитам пресен фреш, отколкото сок от кутия.

Е... преди малко и аз попаднах на горе показаната статия и направо.. Отвратих се.Изобщо нямах идея, че желатина се прави от кости и хрущяли.Да не говорим, че повечето неща дори не ги бях чувала..Газирано не пия много отдавна, на сокове карам.Явно вече за нищо не можеш да вярваш на търговците.Правят го все едно си идиот и не разбираш.Благодаря за темата, вече ще мина само на вода.

anonymous708973
    Guest
    Rebirthing, сама ли си ги изучавала всички неща за Е-тата, кое какво е и прочее? Да не учиш нещо, свързано с това?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    95% от течностите ми изпити за деня са именно сокове и газирани напитки, което е супер лошо, но няма отказване.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

блаженни са невежите!След статията за Е-тата,сигурно ще ставам тревопасно :д

Иначе,газирано пия един-два пъти седмично по една чаша,примерно.

Мразч газирано ! Разбърква ми стомаха чуствам се надута и ми се повръща ! Сокове обожавам макар че пия рядко

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Rebirthing, сама ли си ги изучавала всички неща за Е-тата, кое какво е и прочее? Да не учиш нещо, свързано с това?
    Да, сама . Не изучавам нищо свързано с хранителната промишленост .

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Е... преди малко и аз попаднах на горе показаната статия и направо.. Отвратих се.Изобщо нямах идея, че желатина се прави от кости и хрущяли.

За всеобщо успокоение има растителен желатин, казва се агар-агар, Е406, едно от малкото безвредни Е-та .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си