.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

AMD едва ли не cе признаха за победени от Интел И cе отказах от cъревнованието c тях...трлололо. А феномеца не е лош, но завиcи каква карта cи боднал. Нали cе cещаш, че ако нацепиш в дъното една 6990...или повече...какво cтава. Феномчетата cа cлабички и cлед 2 години повярвай ми няма да подкарваш вcичко на макc. Даже може би нищо няма да подкарваш на повече от медиум...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse Виж мнението
    AMD едва ли не cе признаха за победени от Интел И cе отказах от cъревнованието c тях...трлололо. А феномеца не е лош, но завиcи каква карта cи боднал. Нали cе cещаш, че ако нацепиш в дъното една 6990...или повече...какво cтава. Феномчетата cа cлабички и cлед 2 години повярвай ми няма да подкарваш вcичко на макc. Даже може би нищо няма да подкарваш на повече от медиум...
    ако феномите са слаби не знам... на мен GTA IV На макс настройки не може да ми натовари напълно X4-ката, камо ли другите игри които изискват повече видео мощ... с едно дъно с 790GX чипсет и нагоре, феномите удрят 4 и повече GHz-и... i7 са по-добри ако нямаш няколко карти от рода на GTX590... а това с отключените множители Интел се сетиха кога да да направят тази "екстра" Всички AMD Black Edition-и са с отключени множители... и да може да има разлика в игри, които изискват повече процесорна мощ като GTA IV, но разликата ще е няколко кадърчета повече, а цената ще е 2 пъти повече... смисъл има ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си