Не открих инфо в нета за това питам тук. Какво представлява колабирането? От какво се съпроводи? Какви са симптомите(ако има такива)? Кога и как се получава и какво засяга?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Това е състояние, при което кръвното налягане рязко спада намаля притокът на кръв към сърцето.Някой хора бъркат припадъка с колапса.Това не е едно и също нещо, тъй като колапсът може да протече без загуба на съзнание(разбира се може и със), което се среща при припадъка в следствие на слабо оросяване на мозъка.Симптомите при колапса са най-често разширени заници, студена пот, пребледняване на кожата и слабо, повърхностно дишане.Причини могат да бъдат горещина, натоварване, силна болка и други.При колапс трябва да се вземат бързи мерки.Колабиралият се поставя в легнало положение за да бъдат отворени всички дихателни пътища и да не се възпрепятства дихателния процес.Мери се кръвното налягане.В някой случай колапсът може да бъде и смъртоносен, за това в специализирано медицинско заведение под наблюдението на лекари се следят жизнените показатели на колабиралия - сатурация, сърдечна дейност и др.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Благодаря.
Чувал съм също, че има и колабиране на мускулите. Представлява периодично неволево съкращаване и отпускане на мускулната група/и. Може ли да ми кажеш нещо за това?
Последно редактирано от maksimal : 12-19-2011 на 11:52
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Колапс може да получи всеки орган в тялото.![]()
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD