.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Нямам звук от тонколоните във интернет

Здравейте , ако може да ми каже от какво мо же да е този проблем - нямам звук или е много тих когато слушам клипове от интернет.Независимо дали е във vbox7 ili youtube.С уинамп и би си плеър нямам проблеми когато слушам от компа.Всякакви драйвери съм инсталирал и преинсталирал и не мога да изкарам звука.Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    На кой Уиндоус си? Аз съм на Виста, имах подобен проблем. Значи, даваш на говорителчето до часовника, даваш на "Mixer" и от там увеличаваш звука на "Internet Explorer". Надявам се да съм помогнал.

П.С. Може да ти се е изкарал кабела за звука от буксата. Провери го за всеки случай.
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

обаче може ли да ми кажеш от къде това щото не го виждам
    http://prikachi.com/images/349/2443349y.jpg

П.С. иначе съм със Хр sp3

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Знам само за Виста пич. С ЕскПи не съм боравил от 4-5 години. Дано ДуумКилър-а да ти помогне =]
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Предполагам проблема се дължи на "Flash Player"-а, чрез който се гледат клипчетата от интернет. Пробвай да го преинсталираш, като си изтеглиш по-нова версия от тук: http://get.adobe.com/flashplayer/

Кажи все пак кой интернет браузър ползваш и дали изобщо се чува някакъв звук от приложения в интернет, а не само в сайтовете за видео споделяне...

Супер фен
    пробвай:

натискаш win+r и в отворилия се прозорец пишеш regedit
    отваряш от там
    My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Win dows NT\CurrentVersion\Drivers32

после в десния панел натискаш десен бутон и избираш New, после избираш String value, кръсти го wavemapper. Цъкаш два пъти на него и на Type пишеш msacm32.drv. Потвърждаваш с ОК или натискаш Enter и би трябвало да имаш звук ... тествано е няколко пъти на XP SP2 ... предполагам и тук ще работи ...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Предполагам проблема се дължи на "Flash Player"-а, чрез който се гледат клипчетата от интернет. Пробвай да го преинсталираш, като си изтеглиш по-нова версия от тук: http://get.adobe.com/flashplayer/

Кажи все пак кой интернет браузър ползваш и дали изобщо се чува някакъв звук от приложения в интернет, а не само в сайтовете за видео споделяне...
    С гугъл хром съм обаче и с интернет експлорер не става

Пробвай с решението, което ти предложи "DarkAngelOfHope".

Друго, което можеш да опиташ, е да си отвориш примерно www.youtube.com", да пуснеш едно видео да върви и през това време за щракнеш на "sound" бутона до часовника - избери разширеното "Volume Control" и виж дали ще излезе "youtube flash videos" плъзгач за увеличаване на звука...

благодаря на всички.оправи се

ами ако всички тези варианти не станат - какво правим

Banned
    Запиши си Windows 7. С него няма проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си