.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Пъпки по време на месечния цикъл..

Почти на 18 години съм..От 2-3 години ми излизат ужасни пъпки 1 седмица преди да ми дойде . Всичко се случва за 1-2 седмици ,но гадното е че съм цялата в такива червени петънца като белези.Разбира се като сложа малко коректор нищо не си личи ,но не мога да изляза навън без грим..Вие как мислите,дали заради пубертета е ? Или пък просто кожата ми е склонна към тези пъпки и няма да отминат скоро ..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Възможно е да ти липсва витамин Б6.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С какъв тип кожа си?
    Кой фототип си?
    Хормонални нарушения да имаш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз съм абсолютна същата, ако някой даде малък съвет ще е супер. Кожата ми е мазна ( не много просто е този тип), нямам проблеми с хормони доколкото знам помагайте

можe и да е от пубертета, но ако отидеш на дерматолог той ще ти каже най- добре.
    Ако отидеш и е от пубертета пак може да ти даде някакъв крем или нещо друго.
    Ако е от нещо друго, най- вероятно ще ти даде пак крем

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Fantomche, за изсушаване на кожата можеш да ползваш акне аут лосион. Няма да е зле да си вземеш и хидратиращ крем. Като усетиш, че кожата ти е суха, за няколко дни спираш лосиона и нанасяш само хидратиращия крем. Можеш да си вземеш измивен гел, подходящ за мазна кожа, който да ползваш в дните, когато не нанасяш лосион.
    Идеята на гимнастиките с гела и лосиона са заради опасността да пресушиш кожата си, ако използваш всички продукти едновременно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си