.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Търся мнения :)

Здравейте . Нормално ли е да ревнувам от време на време най-добрата си приятелка, когато говори за момчето, което харесва ? И да споделя почти на 16 години съм, а не мога да си харесам никой, пък камоли да се влюбя. От доста време не съм изпитвала това чувство, не че бързам ама . Към 5-6 клас бях такава любовчийка, а сега всичко се промени. Странно!!! Искам мниения Моля без обиди

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ми нормално е. Тя има някого в живота си към когото има чувства ,което си е хубаво усещане... Може би просто искаш и ти да се чувстваш така или пък щом ти не се чувстваш така и тя да не се... е не е много нормално де,ама се случва Огледай се ,може някой и на теб да ти хареса.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от dodi33 Виж мнението
    Към 5-6 клас бях такава любовчийка, а сега всичко се промени. Странно!!!
    дооооооооооооообре.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нормално е. Виждаш , че тя има човек до себе си , с който взаимно се обичат , уважават и са щастливи и искаш ти да се почувстваш по този начин..

Това с любовчийството в 5 - 6 клас - детски лигавщини. Всички сме били такива , но това не означава , че всичко това се повтаря и в по - горните години. Пък и плюс това на тези години надали си знаела какво е любов, какво всъщност е връзка , ала бала.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Ми, нормално е. Приятелка ти е, можеш да се отдалечиш от нея заради въпросния пич или просто искаш и ти да се почувстваш така.
    Весела Коледа!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Нормалнооо е, споко.. когато ти не можеш да си харесаш накой - ревнуваш, че тя вече си е
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си