.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Таттоо

Таттоо

Скоро.. така де скоро скоро преди 10 дена си направих таттоос .. вмомента се бели, но да питам нормално ли е леко да е избелял.. не е така черен стои бледо някак си .. нормално ли е ?

мисля че да
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    да да да да

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    За да не отварям нова тема ще питам тук. В момента съм на 14 (януари 15) год. и се чудя дали си струва да си направя татУ, защото ми бяха казали че като порасна татуто ще се развали от моето израстване т.е. кожата ми като разтегне татуто ще се развали. Искам да питам това дали е вярно и изобщо стрували си да си правя ? )

Струва си ако знаеш какво искаш и къде го искаш... да не стане така че след някой друга година да съжаляваш, защото това няма махане освен с лазер а е много болезнено и доста по-скъпо... другото което е си намери някой надеждно студио където да не ти лепнат някоя болест а най-добре да изчакаш поне още 1 година, но това си е твоя работа и ти приценяваш как да постъпиш с това. знаеш че остава за цял живот колкото до разтягането на кожата мисля че зависи къде си правиш

Незнам, н цвета на татуса наистина ме притеснява.Правен е с растителна боя и изглежда доста блед а не черен както изглеждаше в самото начало.... ще потъмнее ли ?

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от h0us33girl Виж мнението
    Незнам, н цвета на татуса наистина ме притеснява.Правен е с растителна боя и изглежда доста блед а не черен както изглеждаше в самото начало.... ще потъмнее ли ?
    Ми по принцип е нормално малко да избледнее, но пък от друга страна аз си направих татуировката през Юни и си ми седи доста черна още Така че може би зависи от боята, защо не попиташ в студиото, където са ти я правили?
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си