.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Таттоо

Hybrid View

Струва си ако знаеш какво искаш и къде го искаш... да не стане така че след някой друга година да съжаляваш, защото това няма махане освен с лазер а е много болезнено и доста по-скъпо... другото което е си намери някой надеждно студио където да не ти лепнат някоя болест а най-добре да изчакаш поне още 1 година, но това си е твоя работа и ти приценяваш как да постъпиш с това. знаеш че остава за цял живот колкото до разтягането на кожата мисля че зависи къде си правиш

Незнам, н цвета на татуса наистина ме притеснява.Правен е с растителна боя и изглежда доста блед а не черен както изглеждаше в самото начало.... ще потъмнее ли ?

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от h0us33girl Виж мнението
    Незнам, н цвета на татуса наистина ме притеснява.Правен е с растителна боя и изглежда доста блед а не черен както изглеждаше в самото начало.... ще потъмнее ли ?
    Ми по принцип е нормално малко да избледнее, но пък от друга страна аз си направих татуировката през Юни и си ми седи доста черна още Така че може би зависи от боята, защо не попиташ в студиото, където са ти я правили?
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си