- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с обвързан/а?!
Здравейте, не намерих такава друга темичка и реших да ви питам какво ви е мнението за секс с обвързан/а? Обяснявайте се на широко, интересни ще ми бъдат вашите разсъждения и доводи по темата.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не.
Имам някакво уважение към чуждите връзки, макар да знам, че много хора биха налетяли на гаджето ми...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Гордостта ми няма да ми позволи да бъда втората цигулка. Как ще прави секс с мен, пък после ще ходи да си ляга при друга? Като ще съм с някого го искам само за себе си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Грозно,имам уважение към чуждите връзки и така и трябва .
Такива хора заслужават да бъдат бичувани с камшик от собствената им мускулна тъкан.
Не можеш да се намъкнеш в чужда връзка току-така-ясно е,че човек би я направил тая магария най-вече за да докаже пред себе си,че превъзхожда с нещо "официалната" половинка,от което следва,че има някакъв проблем със самочувствието.За който проблем впоследствие ще си патят и други хора...Не е честно някак.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ако преди това съм имала някакви по-"интересни" отношения с момчето бих преспала с него, въпреки че примерно е с друга, но при условие, че всичко си остава между нас и случващото се не значи нищо.![]()
Ако на него не му пречи, че е обвързан, защо на мен трябва да ми пречи? Няма да съм аз тази с връзката.
Това означава ли, че трябва да сме като "почти всички".
Нали хората са тези с разума. Ако ти липсва-ще си част от стадото, ако обаче го имаш, няма да се приравняваш към масата.
Имала съм такъв случай в миналото, когато практически знаех, че те са разделени. Оказа се, че не е вярно, но го разбрах прекалено късно. В крайна сметка прекратих тези отношения, защото за мен не е редно.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Абсолютно съгласна съм. И не разбирам защо всички се нахвърлят само и единствено на третия човек във връзката... Хората са го казали - It takes two to tango. Вместо да бичувате с камшик от собствената й мускулна тъкан "любовницата" се замислете какво е накарало невероятното ви безгрешно "мило" да се хвърли в леглото на друга. Отговорът в повечето случаи сте самите вие.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ако сексът е просто удоволствие, еднократен акт на общуване и запазване на интересен спомен, ако никой няма да разбере и да бъде наранен, защо не?
Любовта е лудост!
Това и
това.
Случвало ми се е веднъж, беше за единия път. Той пое инициативата. Познавахме се отпреди това, добри познати сме. Имаме си вяра един на друг, направихме го. Хубаво беше, за един път беше. Толкова. Не умирам от гордост, че съм го направила, изпитвах голяма вина по едно време. Ама нито мога да върна времето, нито нищо. Беше хубаво. Пак ме търсеше след време, ама му отказах. Не искам тва да се превръща в някъв триъгълник и да стават някви филми. Тва му казах и на него. И си държа на думата докрай.
Едва ли бих си позволила пак да го правя с обвързан, яко непукистичния ми период отдавна мина и съм наясно, че искам нещо сериозно, а не да бъда втората, петата или десетата. Или за единия път.
Първоначално написано от antifashionshit
Не. Имам някакво уважение към себе си , на първо място! Не казвам ,че съм най-големият моралист,но това е нещо, отвратително и грозно. Никой не е седнал да мисли за моите чувства,но се поставям на мястото на измамения и икак не би ми било приятно. Има пре достатъчно свободни хора,защо да се меся в отношенията на други. Та ако ще инициативата да е от другата страна , не мисля че мога да си зачеркна принципите просто така.
maDamn
Мерси за мненията, интересно ми е какво си мислят хората като цяло по този въпрос...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Детски истории да се бъркам в чужди връзки и да ги провалям .. ЩО? Щото той си е хванал шматка ... е да си я държи при него на мен за кво ми е?
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Не е особено препоръчително, често се пораждат проблеми.
Welcome to the Jungle...
Разбрала съм за жалост от опит как може да се стигне изневяра . Човек в най добрия случай изневерява защото нещо в неговата връзка му липсва и го търси при друг. Иначе съм твърдо против понякога когато си пиша с някого (и ставам твърде общителна) и в един момент се усещам че майтапите вече стават твърде неуместни. В заключение по добре не , винаги някой ще бъде наранен
Ми въпреки че съм против, преди време имах един случай когато едно момче ме търсеше често , та както и да е .. спахме заедно но не ми беше казал че има приятелка.. и ми стана кофти после като разбрах .
Няма какво да се лъжем.Трябва да си евтина неморална курва , за да направиш подобно нещо.
Ами аз съм имал "отношения" с момиче , което е било обвързано.... не е нещо с което да се гордея.
Даже се презирам за това, защото винаги съм бил на мнение, че изневярата е най-долното нещо (аз никога не съм изневерявал)
Ама иначе тръпката да го правиш с някой, който си има приятел/приятелка е доста голяма, забраненото винаги е по-сладко, любовника/любовницата винаги е по-добър/а
Но както хората казват "в живота всичко се връща" случи ми се да изпитам и горчивият вкус от това някой , който обичах да изневери на мен и трябва да ви кажа , че тръпката не беше много приятна![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ако въпросното момче не е в сериозна връзка и няма никакви чувства към човека до себе си, не виждам причина на мен нещо да ми пречи![]()