.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Секс с обвързан/а?!

Здравейте, не намерих такава друга темичка и реших да ви питам какво ви е мнението за секс с обвързан/а? Обяснявайте се на широко, интересни ще ми бъдат вашите разсъждения и доводи по темата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на fenasf
    Не.
    Имам някакво уважение към чуждите връзки, макар да знам, че много хора биха налетяли на гаджето ми...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не. Това е грозно.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Гордостта ми няма да ми позволи да бъда втората цигулка. Как ще прави секс с мен, пък после ще ходи да си ляга при друга? Като ще съм с някого го искам само за себе си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Гордостта ми няма да ми позволи да бъда втората цигулка. Как ще прави секс с мен, пък после ще ходи да си ляга при друга? Като ще съм с някого го искам само за себе си.
    +1
    Или всичко или нищо. А и етапа с неангажиращите връзки го отминах.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Грозно,имам уважение към чуждите връзки и така и трябва .

Супер фен Аватара на Glamour92
    Такива хора заслужават да бъдат бичувани с камшик от собствената им мускулна тъкан.

Не можеш да се намъкнеш в чужда връзка току-така-ясно е,че човек би я направил тая магария най-вече за да докаже пред себе си,че превъзхожда с нещо "официалната" половинка,от което следва,че има някакъв проблем със самочувствието.За който проблем впоследствие ще си патят и други хора...Не е честно някак.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Ако преди това съм имала някакви по-"интересни" отношения с момчето бих преспала с него, въпреки че примерно е с друга, но при условие, че всичко си остава между нас и случващото се не значи нищо.

anonymous708973
    Guest
    Ако на него не му пречи, че е обвързан, защо на мен трябва да ми пречи? Няма да съм аз тази с връзката.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако на него не му пречи, че е обвързан, защо на мен трябва да ми пречи? Няма да съм аз тази с връзката.
    Именно!

А това с поставянето на нечие си място, хах и аз преди гледах да се поставям и да ги обмислям твърде много работите, но я се огледайте наоколо- почти никой не го прави, а се отдава на моемнта , така че...

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Именно!

А това с поставянето на нечие си място, хах и аз преди гледах да се поставям и да ги обмислям твърде много работите, но я се огледайте наоколо- почти никой не го прави, а се отдава на моемнта , така че...
    Това означава ли, че трябва да сме като "почти всички".
    Нали хората са тези с разума. Ако ти липсва-ще си част от стадото, ако обаче го имаш, няма да се приравняваш към масата.
    Имала съм такъв случай в миналото, когато практически знаех, че те са разделени. Оказа се, че не е вярно, но го разбрах прекалено късно. В крайна сметка прекратих тези отношения, защото за мен не е редно.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Това! И мнението на djipsito подкрепям с две ръце и два крака, въпреки че не ми се е случвало секс с обвързан.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Абсолютно !

До колкото помня, валса се танцуваше от двама, нали така ? Никой не е карал гаджето ви да се впуска в това, той/тя , сам/а го решава.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Абсолютно съгласна съм. И не разбирам защо всички се нахвърлят само и единствено на третия човек във връзката... Хората са го казали - It takes two to tango. Вместо да бичувате с камшик от собствената й мускулна тъкан "любовницата" се замислете какво е накарало невероятното ви безгрешно "мило" да се хвърли в леглото на друга. Отговорът в повечето случаи сте самите вие.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Ако сексът е просто удоволствие, еднократен акт на общуване и запазване на интересен спомен, ако никой няма да разбере и да бъде наранен, защо не?
    Любовта е лудост!

Супер фен Аватара на djipsito
    Това и

Цитирай Първоначално написано от toni1000 Виж мнението
    Ако сексът е просто удоволствие, еднократен акт на общуване и запазване на интересен спомен, ако никой няма да разбере и да бъде наранен, защо не?
    това.

Случвало ми се е веднъж, беше за единия път. Той пое инициативата. Познавахме се отпреди това, добри познати сме. Имаме си вяра един на друг, направихме го. Хубаво беше, за един път беше. Толкова. Не умирам от гордост, че съм го направила, изпитвах голяма вина по едно време. Ама нито мога да върна времето, нито нищо. Беше хубаво. Пак ме търсеше след време, ама му отказах. Не искам тва да се превръща в някъв триъгълник и да стават някви филми. Тва му казах и на него. И си държа на думата докрай.

Едва ли бих си позволила пак да го правя с обвързан, яко непукистичния ми период отдавна мина и съм наясно, че искам нещо сериозно, а не да бъда втората, петата или десетата. Или за единия път.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не. Имам някакво уважение към себе си , на първо място! Не казвам ,че съм най-големият моралист,но това е нещо, отвратително и грозно. Никой не е седнал да мисли за моите чувства,но се поставям на мястото на измамения и икак не би ми било приятно. Има пре достатъчно свободни хора,защо да се меся в отношенията на други. Та ако ще инициативата да е от другата страна , не мисля че мога да си зачеркна принципите просто така.
    maDamn

Мерси за мненията, интересно ми е какво си мислят хората като цяло по този въпрос...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Детски истории да се бъркам в чужди връзки и да ги провалям .. ЩО? Щото той си е хванал шматка ... е да си я държи при него на мен за кво ми е?
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не е особено препоръчително, често се пораждат проблеми.
    Welcome to the Jungle...

Разбрала съм за жалост от опит как може да се стигне изневяра . Човек в най добрия случай изневерява защото нещо в неговата връзка му липсва и го търси при друг. Иначе съм твърдо против понякога когато си пиша с някого (и ставам твърде общителна) и в един момент се усещам че майтапите вече стават твърде неуместни. В заключение по добре не , винаги някой ще бъде наранен

Ми въпреки че съм против, преди време имах един случай когато едно момче ме търсеше често , та както и да е .. спахме заедно но не ми беше казал че има приятелка.. и ми стана кофти после като разбрах .

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Няма какво да се лъжем.Трябва да си евтина неморална курва , за да направиш подобно нещо.

Мега фен
    Ами аз съм имал "отношения" с момиче , което е било обвързано.... не е нещо с което да се гордея.
    Даже се презирам за това, защото винаги съм бил на мнение, че изневярата е най-долното нещо (аз никога не съм изневерявал)
    Ама иначе тръпката да го правиш с някой, който си има приятел/приятелка е доста голяма, забраненото винаги е по-сладко, любовника/любовницата винаги е по-добър/а
    Но както хората казват "в живота всичко се връща" случи ми се да изпитам и горчивият вкус от това някой , който обичах да изневери на мен и трябва да ви кажа , че тръпката не беше много приятна
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Ако въпросното момче не е в сериозна връзка и няма никакви чувства към човека до себе си, не виждам причина на мен нещо да ми пречи

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си