- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Koлко деца искате да имате и от какъв пол да са те?
Николко, не съм такъв мазохист че да си съсипя живота с деца![]()
Ще си имам работа и достатъчно социални контакти в работно време![]()
Еми близнаците вървят в моето семейство - майка ми е имала лели близначки, баща ми има сестра близнацхка, аз имам брат близнак, та затова искам и аз момче и момиче близнаци. По възможност два чифта!![]()
Сигурно 1 момче или момче и и момиче.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Щото задаваш малоумни въпроси, за неща които изобщо не те засягат.
Тва ми е малко сложен въпрос и така или иначе не ми е точното време да мисля за деца, ще имам повече възможности да го обмисля. Но за мен си, ако това дете е в такова здравословно състояние, че тва да му попречи да си живее живота нормално или почти нормално бих се замислила за аборт още докато е много малко. Всеки има право да живее, така е. Но хората раждат деца със заболявания и ги заебават в домовете да ги гледа някой друг щото не им изнася. След като нямат възможност и психическа издържливост да отгледат едно дете по-добре да не го раждат и да не правят живота му още по-голяма помия отколкото би могъл да бъде.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Клейморче яла щи направя цяла детска градина напрао
Creative Technologie
3 две момичета и едно момче
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
твърде прекрасна съм да създавам деца
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Едно момче